Media

Νίκος Μουτσινάς: Το μήνυμα για τη νέα χρονιά

Νίκος Μουτσινάς: Το μήνυμα για τη νέα χρονιά
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ο Νίκος Μουτσινάς είναι ένας άνθρωπος ο οποίος δε κάνει συνηθισμένα πράγματα και έτσι θέλησε να δώσει ανατρεπτικές ευχές στους followers του και να στείλει το δικό του μήνυμα στο οποίο περιέχονται δικές του σκέψεις για το νέο έτος.

O Nίκος Μουτσινάς με μια ανάρτηση του στον προσωπικό λογαριασμό που διαθέτει στο Instagra, έγραψε κάποια λόγια τα οποία μπορεί να σας βάλουν σε σκέψεις!

«Είναι αυτή η μέρα που όλοι θέλουμε κάτι να πούμε στην χρόνια που έφυγε και κάτι θέλουμε να μας υποσχεθεί η χρονιά που έρχεται..

Η χρόνια που έφυγε όμως,μέσα σε πολλά αλλά,μας έδειξε ότι δεν είναι καθόλου στο λειτουργικό της να δίνει υποσχέσεις παρά μόνο «ευκαιρίες» να κατανοούμε πράγματα για εμάς, να κλείνουμε κύκλους, να ανοίγουμε καινούργιους, να αποχαιρετούμε συνήθειες που δεν μας εξυπηρετούν, να αγαπάμε βαθιά, να μας επιτρέπουμε να νιώθουμε έντονα, να εκτιμάμε τα πάντα και να νιώθουμε ευγνωμοσύνη για ότι μας συμβαίνει..

Και θα μου πεις «ρε ατελείωτα ανυπέρβλητε πρωτοχρονιάτικε Νικόλα, και τι μας λες?»

Μας λέω ότι αντί να κάνουμε απολογισμό της χρονιάς, να την αποχαιρετίσουμε έτσι, απλά. Και αντί να βάλουμε στόχους για την επόμενη χρονιά,να αφήσουμε τα πράγματα να έρθουν όσο πιο φυσικά γίνεται, χωρίς να νιώσουμε πίεση και χωρίς να επιβάλουμε στον εαυτό μας τίποτα..

Just be prepared🌟 Καλή μας χρονιά με υγεία..❤️»

Δείτε την ανάρτηση του παρουσιαστή:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nikos Moutsinas (@nikosmoutsinas)

Δείτε ακόμη: Ο Σπύρος Παπαδόπουλος «εξαφάνισε» τη Ρούλα Κορομηλά

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X