Media

Ντόρα Κουτροκόη: Τέλος από την εκπομπή «Σήμερα» του ΣΚΑΪ – Τι είπαν Οικονόμου και Παυλόπουλος

Ντόρα Κουτροκόη: Τέλος από την εκπομπή «Σήμερα» του ΣΚΑΪ – Τι είπαν Οικονόμου και Παυλόπουλος
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ντόρα Κουτροκόη: Παρελθόν από την εκπομπή «Σήμερα» του ΣΚΑΪ αποτελεί η δημοσιογράφος Ντόρα Κουτροκόη, η οποία, μάλιστα, δεν εμφανίστηκε σήμερα, Παρασκευή (2/12) μετά το ξαφνικό «διαζύγιο» που γνωστοποιήθηκε μόλις χθες.

Παρά το γεγονός ότι χθες είχε γίνει γνωστό ότι η τελευταία της εμφάνιση στην εκπομπή θα ήταν σήμερα, η Ντόρα Κουτροκόη απουσίαζε από το πλατό, με τους δύο συναδέλφους της, Άκη Παυλόπουλο και Δημήτρη Οικονόμου, να την αποχαιρετούν δημόσια.

«Είμαστε οι δυο μας σήμερα» είπαν στο ξεκίνημα της εκπομπής και συνέχισαν: «Η συνάδελφος Ντόρα Κουτροκόη δεν θα είναι μαζί μας από σήμερα και στο εξής. Έχει ολοκληρώσει τη συνεργασία με την εκπομπή. Την ευχαριστούμε για το διάστημα που περάσαμε εδώ μαζί και να της ευχηθούμε τα καλύτερα για τα σχέδιά της. Η φιλία δεν τελειώνει».

Το διαζύγιό της αφορά μόνο την εκπομπή κι όχι το κανάλι. Καθώς με την επικείμενη προεκλογική περίοδο, οι συζητήσεις που έγιναν από τους ιθύνοντες του σταθμού ήταν προς την αξιοποίηση της δημοσιογράφου σε άλλη εκπομπή, ή σε ενίσχυση του δελτίου ειδήσεων, θέση στην οποία έχει αρκετή εμπειρία.

Η ίδια πάντως δεν θέλησε να σχολιάσει τίποτα κι όταν ρωτήθηκε από δημοσιογράφο της εκπομπής Super Κατερίνα απάντησε: «Προς το παρόν, δεν έχω κάτι να πω. Ότι σας πει η διοίκηση. Αύριο έχω εκπομπή», πετώντας το μπαλάκι στην επίσημη ανακοίνωση που αναμένεται να κάνει το κανάλι.

Πάντως, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Happy Day, η Ντόρα Κουτροκόη διατηρεί πολύ καλές σχέσεις τόσο με τον Δημήτρη Οικονόμου, όσο και με τον Άκη Παυλόπουλο, αλλά δεν «ταίριαξε» τηλεοπτικά, όπως χαρακτηριστικά αναφέρθηκε, με τους δυο συναδέλφους της.

Και επίσης υπήρχαν πρακτικά θέματα στην εκπομπή, όπως το θέμα των «παραθύρων», όπου σε μόνιμη βάση πέραν των καλεσμένων υπήρχαν και τρία «παράθυρα».

Δεν είναι άλλωστε τυχαίο ότι το τελευταίο διάστημα ο ρόλος της Ντόρας Κουτροκόη στο «Σήμερα» είχε περιοριστεί κατά πολύ, σύμφωνα με τα όσα αναφέρθηκαν στο Happy Day.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X