Media

Ο Γιάννης Χατζηγεωργίου για το «Survivor»: «Συνεχίζω να υποστηρίζω ότι τα reality είναι καραγκιοζιλίκια»

Ο Γιάννης Χατζηγεωργίου για το «Survivor»: «Συνεχίζω να υποστηρίζω ότι τα reality είναι καραγκιοζιλίκια»
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Τους λόγους για τους οποίους ο Γιάννης Χατζηγεωργίου πήρε την απόφαση να συμμετέχει στο «Survivor» (Σκάι), παρά το γεγονός ότι στο παρελθόν δήλωσε ότι θα το έκανε ποτέ, εξήγησε  στην εκπομπή «Super Κατερίνα» (Alpha). Σημείωσε μάλιστα ότι εξαιτίας διάφορων συμπεριφορών των υπολοίπων «παικτών» αποφάσισε να εγκαταλείψει το κανιβαλικό πρόγραμμα.

«Έχουμε κορονοϊό, η κατάσταση είναι χάλια, οι δουλειές είναι περιορισμένες, τα θέατρα κλείνουν συνέχεια. Σίγουρα είναι το οικονομικό κομμάτι αλλά και ότι δεν μπορούσα να επικοινωνήσω όλο αυτό το έργο, το ακτιβιστικό που κάνουμε. Το βρήκα ως έναν δίαυλο επικοινωνίας», δήλωσε αρχικά και συνέχισε:

«Το δύσκολο είναι να πάρεις μια απόφαση που έλεγες ότι δεν θα κάνεις. Δυσκολεύτηκα πάρα πολύ, δεν ήξερα αν θα αντeπεξέλθω και αν θα μπορώ να αντeπεξέλθω στο ριάλιτι της υπόθεσης. Υποστηρίζω ακόμα ότι τα reality είναι καραγκιοζιλίκια».

«Εγώ είχα πάει με το σκεπτικό ότι θα μείνω στο παιχνίδι. Ήξερα πολύ καλά τις δηλώσεις μου και ήταν δυσκολο να αποχωρήσω. Κάποιοι δημιούργησαν ένα κλίμα. Δεν έβλεπα το Survivor αλλά ήξερα τι θα αντιμετωπίσω», πρόσθεσε μεταξύ άλλων.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X