Media

Ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος έτοιμος για εκπομπή με την Ηλιάνα;

Ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος έτοιμος για εκπομπή με την Ηλιάνα;
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος είναι ένας από τους συνεργάτες της Ελένης Μενεγάκη που δεν έφυγε ποτέ από το πλευρό της και μεταξύ τους υπάρχει χρόνια φιλία η οποία δε θα τελειώσει ποτέ όπως έχουν πει.

Πολλά ακούγονται το τελευταίο διάστημα για την εκπομπή της Ηλιάνας Παπαγεωργίου στον ALPHA και μέσω της εκπομπής «Καλοκαίρι #not» ακούσαμε τον Γρηγόρη Γκουντάρα να λέει πως ο Θοδωρής Κουτσιγιαννόπουλος μπορεί να είναι στην εκπομπή της!

«Η Ηλιάνα έχει μια δύσκολη χρονιά που έρχεται γιατί είναι ένα μεγάλο στοίχημα που καλείται να υπηρετήσει και πρέπει να αποδείξει ότι όλοι όσοι πίστεψαν σε αυτήν είχαν δίκιο. Δεν είναι εύκολο το καλοκαίρι για την Ηλιάνα γιατί σίγουρα θα σκέφτεται τι γίνεται τον χειμώνα. Και περιμένουμε να δούμε να κλειδώσει και η ώρα και η ομάδα της και να δούμε πώς θα πάει. Εγώ θεωρώ ότι ο μόνος σίγουρος για να είναι μαζί της, θα το πω χωρίς να το ξέρω, είναι ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος. Έτσι πιστεύω εγώ, ότι θα πάει εκεί. Και βέβαια θα πάρει και μια δική του εκπομπή», είπε ο Γρηγόρης Γκουντάρας.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

https://youtu.be/h-_RzYI38qo

Δείτε ακόμη: Σίσσυ Χρηστίδου: Μιλά ανοικτά για το χωρισμό της από τον Θοδωρή Μαραντίνη! video

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X