Media

Παρέα με πολυβόλο ο Τζέισον Στέιθαμ στη Θεσσαλονίκη

Παρέα με πολυβόλο ο Τζέισον Στέιθαμ στη Θεσσαλονίκη
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Νέο βίντεο ανέβασε πριν λίγο ο διάσημος σταρ Τζέισον Στέιθαμ από τα γυρίσματα της τέταρτης περιπέτειας «Οι αναλώσιμοι» στην Θεσσαλονίκη. Σε αυτό ο διάσημος σταρ των πολεμικών τεχνών οδηγεί μηχανή σε κάποιο κλειστό χώρο, αστειεύεται με τα μέλη του συνεργείου και της παραγωγής, ενώ επιβαίνει και σε ένα τζιπ ως χειριστής ενός πολυβόλου.

Σε αυτή την σκηνή του γυρίσματος διακρίνονται και κάποια εργοστάσια στην περιοχή και παρότι στο κλιπάκι δεν κατονομάζεται η τοποθεσία  πολλοί επιμένουν ότι είναι η Θεσσαλονίκη.

Μέχρι στιγμής μόνο μια τυχερή θαυμάστρια πέτυχε τον Στέιθαμ στο πλατό και από απόσταση εξέφρασε τον θαυμασμό της σε ένα video που ανέβασε στο TikTok, το οποίο έγινε viral.

Tα γυρίσματα ήταν προγραμματισμένο να διαρκέσουν δύο εβδομάδες, και πραγματοποιήθηκαν σε τεράστιο πλατό ανατολικά της πόλης και σε ένα βιομηχανικό χώρο.

Στην παραγωγή δόθηκε εξοπλισμός από τις Ελληνικές ένοπλες δυνάμεις, κάτι σύνηθες σε τέτοιες ηχηρές ταινίες που γυρίζονται σε διάφορες χώρες, ενώ την τέταρτη συνέχεια των «Expendables» την οποία σκηνοθετεί ο Σκοτ Βο αναμένεται να προβληθεί στις κινηματογραφικές αίθουσες την ερχόμενη χρονιά.

 

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X