Media

Σοκ στα κανάλια από το πόρισμα Βουρλιώτη για τον Νίκο Κοκλώνη

Σοκ στα κανάλια από το πόρισμα Βουρλιώτη για τον Νίκο Κοκλώνη
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Φωτιά στην κυριολεξία έβαλε χθες στο τηλεοπτικό σκηνικό η είδηση για τον τηλεοπτικό παραγωγό και παρουσιαστή Νίκου Κοκλώνη και των εταιριών του. Και ενώ η υπόθεση έχει πάρει ήδη το δρόμο της δικαιοσύνης και φυσικά ο παραγωγός με μακροσκελή ανακοίνωση αρνείται τις κατηγορίες, στους τηλεοπτικούς σταθμούς επικρατεί ιδιαίτερη ανησυχία για το πώς θα διαμορφωθεί το σκηνικό της επόμενης μέρας.

Η Barking Well Media αυτή τη στιγμή αποτελεί σημαντικό προμηθευτή τηλεοπτικών προγραμμάτων σε τέσσερις τουλάχιστον τηλεοπτικούς σταθμούς. Η εταιρία έχει στον Alpha την παραγωγή των εκπομπών «Super Κατερίνα» και «Just the two of us», στο Mega την πρωινή εκπομπή του Σαββατοκύριακου «Χαμογέλα και πάλι!», στο Star θα λανσάρει σύντομα την κωμική σειρά «I.Q 160» με πρωταγωνίστρια τη Σμαράγδα Καρύδη, ενώ πρόσφατα ξεκίνησε και η συνεργασία με τον ΑΝΤ1 με το «Family Game» του Μάρκου Σεφερλή και προσεχώς η εταιρία θα έχει και την παραγωγή της νέας καθημερινής εκπομπής ιατρικού περιεχομένου του ΑΝΤ1 που θα παρουσιάζει η Σοφία Αλιμπέρτη.

Αν συνυπολογίσει κανείς και τα ρεπορτάζ που θέλουν τον Νίκο Κοκλώνη να έχει ξεκινήσει συζητήσεις και με τον ΣΚΑΪ για την επόμενη σεζόν το μόνο κανάλι πανελλαδικής εμβέλειας που είναι εκτός είναι το Open με το οποίο ο επιχειρηματίας πήρε διαζύγιο το καλοκαίρι του 2021. Η διάρθρωση δε της εταιρίας είναι στα πρότυπα κανονικού τηλεοπτικού σταθμού με γνωστά στελέχη της αγοράς, ξεχωριστά τμήματα (ψυχαγωγία, μυθοπλασία, δημόσιες σχέσεις και επικοινωνία και άλλα) και αποκλειστικά συμβόλαια συνεργασίας με παρουσιαστές, δημοσιογράφους και τεχνικούς.

Στην εν λόγω εταιρία υπάρχουν επίσης δύo sites, ο τίτλος ενός περιοδικού ενώ σχεδιαζόταν και έκδοση καθημερινής εφημερίδας καθώς ο Νίκος Κοκλώνης έχει εξασφαλίσει τον τίτλο της «Daily Mirror». Είναι κάτι παραπάνω από ευδιάκριτο πως οποιοδήποτε πρόβλημα στην απρόσκοπτη λειτουργία της εταιρίας θα φέρει σοβαρές αναταράξεις στην ήδη πιεσμένη εγχώρια μιντιακή αγορά. Το τελευταίο tweet του Νίκου Κοκλώνη μόνο τυχαίο δεν μπορεί να θεωρηθεί… «Δεν θα σας κάνω την χάρη να μείνουν 600 άτομα χωρίς δουλειά». To θέμα σε κάθε περίπτωση αναμένεται να παραμείνει ψηλά στην ατζέντα του μιντιακού ρεπορτάζ τις επόμενες μέρες.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X