Media

Survivor 2021: Οι τέσσερις υποψήφιοι για αποχώρηση

Survivor 2021: Οι τέσσερις υποψήφιοι για αποχώρηση
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Survivor 2021: Οι κάλπες μίλησαν για μια ακόμη φορά στο reality επιβίωσης και αυτή τη φορά, οι παίκτες της κόκκινης ομάδας κλήθηκαν να ψηφίσουν το άτομο το οποίο δε θέλουν να δουν να συνεχίζει την πορεία του στο παιχνίδι.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Survivor Greece (@survivorgreece)

Στο συμβούλιο του νησιού, οι δυο ομάδες εμφανίστηκαν για μια ακόμη φορά με ένταση, καθώς οι παίκτες έχουν πολλά θέματα μεταξύ τους και δεν μπορούν να βρουν τρόπο να τα διαχειριστούν! Εξάλλου, να μην ξεχνάμε πως το Survivor 2021 είναι πολύ δύσκολο και η υπομονή των παικτών εξαντλείται! Ειδικά όταν η παραγωγή βάζει συνεχώς νέους παίκτες στο παιχνίδι!

Ποια είναι λοιπόν τα τέσσερα πρόσωπα τα οποία είναι υποψήφια για αποχώρηση:

Ο Αλέξης Παππάς, ο οποίος ψηφίστηκε όταν η μπλε ομάδα έχασε το πρώτο αγώνισμα ασυλίας, ο Chris Σταμούλης τον οποίο όρισε υποψήφιο ο Πάνος Καλλίδης έχοντας την ατομική ασυλία, η Ανθή Σαλαγκούδη την οποία ψήφισε η ομάδα της και ο Περικλής Κονδυλάτος τον οποίον όρισε υποψήφιος ο Γιώργος Κόρομι ο οποίος κέρδισε την ατομική ασυλία.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Survivor Greece (@survivorgreece)

Τα spoilers που κυκλοφορούν είναι πολλά και αφορούν στην αποχώρηση και θα αποκαλύψουμε στη συνέχεια της ημέρας ποιος είναι πιο κοντά για να φύγει από τον Άγιο Δομίνικο!

Δείτε ακόμη: Ζέτα Δούκα: Η εξομολόγηση μετά την καταγγελία

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X