Media

Survivor 2021: Στα «μαχαίρια» Σαλαγκούδη-Τριαντάφυλλος

Survivor 2021: Στα «μαχαίρια» Σαλαγκούδη-Τριαντάφυλλος
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Survivor 2021: Οι τσακωμοί καλά κρατούν στο reality επιβίωσης και για μια ακόμη φορά, η Ανθή Σαλαγκούδη βγαίνει στη σέντρα και ο Τριαντάφυλλος τα έβαλε μαζί της καθώς είδε μια συμπεριφορά από την παίκτρια, την οποία δεν περίμενε.

Ο Περικλής Κονδυλάτος ήταν ο α παίκτης που αποχώρησε την προηγούμενη εβδομάδα και ήταν φίλος της παίκτριας, αλλά εκείνη γελούσε όταν άκουσε πως φεύγει, και μάλλον αυτό έγινε από αμηχανία. Και κάποιοι ενοχλήθηκαν, καθώς θεωρούν πως πρέπει να φύγει εκείνη καθώς δεν προσφέρει τίποτα.

O Τριαντάφυλλος μίλησε στην Ανθή, με αρκετά έντονο ύφος αλλά στη Σοφία Μαργαρίτη η οποία τον έπιασε και είχαν και εκείνοι μια έντονη στιγμή!

Ο παίκτης του Survivor 2021 είπε μέσα σε όλα τα εξής:

«Δεν ήσουν στενοχωρημένη με την αποχώρηση του Περικλή…Γελούσες..Όχι αυτά σε εμένα, να ντρέπομαι για ποιο λόγο; Δεν θα φοβηθώ να πω την γνώμη μου επειδή κάποιοι την γλείφουν… Λέω αυτά που βλέπω… Δεν θα φοβηθώ να πω την γνώμη μου επειδή ανεβάζεις τον τόνο της φωνής σου ή επειδή κατάφερες να παραμείνεις… Μου είπε ότι θα με τελειώσει αλλά δεν την φοβάμαι επειδή ο πατέρας της ήταν υπουργός κι ας την στηρίζει.».

Οι δυο παίκτες έχουν έρθει στα μαχαίρια αλλά υπάρχουν και άλλοι παίκτες όπως ο Γιώργος Ασημακόπουλος, που δε θεωρούν πως η Ανθή Σαλαγκούδη δεν έχει θέση στο Survivor 2021! Αλλά ο κόσμος είναι αυτός που τη στηρίζει και από ότι φαίνεται θα συνεχίσει…

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Δείτε ακόμη: Ο «πονηρός» Πορτοσάλτε: «Εάν περιφερειάρχης ήταν η Δούρου τι θα λέγαμε τώρα;»

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X