Media

Τηλεθέαση για κλάματα στα πρωινάδικα. Καλεσμένοι και φιλοξενούμενοι αρχίζουν και αντιδρούν.

Τηλεθέαση για κλάματα στα πρωινάδικα. Καλεσμένοι και φιλοξενούμενοι αρχίζουν και αντιδρούν.
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Τηλεθεαματικότητες για κλάματα σημειώνουν τα πρωινάδικα των καναλιών. Βαυκαλίζονται όλοι. Με  πολτό μοιάζει η πρωινή ζώνη με εκπομπές που μηρυκάζουν τα ίδια, αποδύονται σε ρεσιταλ αυτοαναφορικότητας, αλληλοπροσκαλούνται στις εκπομπές τους, ασχολούνται με τα ίδια θέματα που δεν αφορούν άλλους παρα τους ίδιους και με περίτρανα υπογραμμίζουν πως δεν έχουν- ούτε θέλουν- να αποκτήσουν επαφή με την πραγματικότητα.

Αρκούνται στα ποσοστά που όμως δεν αντανακλούν την πραγματικότητα. Για τούτο και δεν τολμούν τα κανάλια να κάνουν ποιοτικές έρευνες.

Για τούτο και η εκπομπή με το υψηλότερο μερίδιο τηλεθέασης στο γενικό σύνολο είναι η ενημερωτικοί «Αταίριαστοι». Το αποκαλούμενο «δυναμικό κοινό» είναι μια αυταπάτη. Ούτε που ξέρουν και οι ίδιοι στο οποίο ομνύουν, ποιό είναι αυτό, τί κάνει, τί ζωή έχει, τί το ενδιαφέρει.

Ακόμα και οι «Αταίριαστοι» προφανώς και απευθύνονται σε μεγάλους ηλικιακά ανθρώπους. Απόδειξη ότι στο «δυναμικό κοινό», τηρουμένων των αναλογιών, πατώνουν. Τα ίδια χάλια η εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα». Όχι ότι οι άλλες είναι καλύτερες.

Ρεσιτάλ προχειρότητας και επιδερμικότητας. Απόδειξη το θλιβερό για το κανάλι χάπενινγκ στην εκπομπή «Το πρωινό», όπου φάνηκε η Φαίη Σκορδά αν και κεντρική παρουσιάστρια ανίδεη με τον καλεσμένο της εκπομπής της. Σα να μην την ενδιαφέρει τί θα βγει στον αέρα. Κατέφυγε στην εύκολη λύση. Τα έριξε στους άλλους, με τον τρόπο της, και τσαντίστηκε (με τους άλλους). Ωραία ατμόσφαιρα. Καλοπληρωμένοι παρουσιαστές και στοιχειωδώς δεν συνεννοούνται μεταξύ τους. Πρώτα βιολιά όλοι. Συλλυπητήρια στον Αντέννα.

 

Και  το γλέντι καλά κρατεί με σπουδή όμως στην τηλεόραση της κλειδαρότρυπας. Απόδειξη το άλλο χάπενινγκ της ημέρας που συνέβη στον αέρα της εκπομπής «Love it». Η Ιωάννα Μαλέσκου προφανώς και ποσώς ενδιαφέρεται για τα επαγγελματικά της ηθοποιού Δήμητρας Παπαδήμα. «Καιγόταν» για άλλα, ιντριγκαδόρικα. Πόσο πχια. Τ’ άκουσε κι εκείνη απο την φιλοξενούμενη της. Μάλλον όμως δεν ίδρωσε τ’ αυτί της.

https://youtu.be/gm3nRimPDX4

Από όλες αυτές οι εκπομπές της χαζοχαρούμενης τηλεόρασης μπορεί  να πάνε καλύτερα ορισμένες, από πλευρά τηλεθέασης, αλλά καλύτερες στην ουσία τους δεν είναι. Μια από τα ίδια. Θλιβερή εικόνα που περιέγραψε ο Νίκος Μουρατίδης, σήμερα Τετάρτη 13 Οκτωβρίου, στην εκπομπή «Ποιός είναι πρωινιάτικα» του Open. Τα θελε η Μπέττυ Μαγγίρα και τ άκουσε.

 

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X