Media

Ζήνα Κουτσελίνη για Πέτρο Κουσουλό: Δεν περίμενα ότι θα αποχωρούσε από την εκπομπή.

Ζήνα Κουτσελίνη για Πέτρο Κουσουλό: Δεν περίμενα ότι θα αποχωρούσε από την εκπομπή.
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Το τέλος της επιτυχημένης τηλεοπτικής συνεργασίας ανάμεσα στην Ζήνα Κουτσελίνη και τον Πέτρο Κουσουλό προκάλεσε πολλές συζητήσεις στο τέλος της περασμένης τηλεοπτικής σεζόν. Οι δύο τέως συνεργάτες, που παρουσιάζονταν «αχώριστοι» ακολούθησαν διαφορετικούς δρόμους με τον γνωστό δημοσιογράφο, ο οποίος τις επόμενες ημέρες θα γίνει πατέρας για τρίτη φορά, να αναζητεί τα «πατήματά» του εκτός Star.

Η απόφαση του Πέτρου Κουσουλού ερμηνεύτηκε από πολλούς ως ένδειξη δυσαρέσκειας από την πλευρά του για την μη ικανοποίηση κάποιων αιτημάτων του από την πλευρά του σταθμού και, όπως λέγονταν, πίκρανε τη Ζήνα Κουτσελίνη που αιφνιδιάστηκε δυσάρεστα.

Λίγες ημέρες μετά από την πρεμιέρα του «Αλήθειες με τη Ζήνα» τη Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου, το «Mega Καλημέρα» αναζήτησε τους δύο κεντρικούς ήρωες του «δράματος» για να μιλήσουν για τους λόγους της λήξης της συνεργασίας τους.

«Δεν θα είμαι στην εκπομπή της αγαπημένης μου της Ζήνας. Είναι μια απόφαση που ελήφθη κατόπιν ωρίμου σκέψεως. Θέλω να πω ότι είναι κάτι που με προβλημάτισε πολύ. Όμως, νομίζω ότι ολοκληρώθηκε αυτός ο κύκλος μετά από δυόμισι χρόνια παρουσίας. Η ζωή συνεχίζεται.

Είχαν γίνει συζητήσεις για μια βραδινή εκπομπή με τη Ζήνα, τον Μαρέδη και εμένα. Πληροφορήθηκα ότι αυτή εκπομπή λόγω κόστους, υψηλού budget, δεν θα προχωρούσε, οπότε είχε φύγει αυτό από το τραπέζι.

Σίγουρα σε ένα διαζύγιο υπάρχει στην αρχή ένα σάστισμα, μια παγωμάρα. Όμως, αυτά έχουν ξεπεραστεί κι εννοείται ότι ανά πάσα στιγμή θα είμαι στο πλευρό της σε οτιδήποτε κι αν χρειαστεί σε δημοσιογραφικό επίπεδο» απάντησε ο Πέτρος Κουσουλός, ο οποίος ξεκαθάρισε ότι δεν υπήρχε οικονομικό θέμα πίσω από το «διαζύγιο» του με τη Ζήνα.

Η παρουσιάστρια από την πλευρά της διαβεβαίωσε ότι η πόρτα της παραμένει ανοιχτή για τον παλιό φίλο και συνεργάτη της.

«Ο Πέτρος είναι φίλος κι αυτό δεν αλλάζει ποτέ. Η αλήθεια είναι ότι δεν το περίμενα ότι θα αποχωρούσε από την εκπομπή. Ενημερώθηκα μετά το τέλος της εκπομπής για τη δική του απόφαση. Θεώρησα ότι είχαμε δώσει τα χέρια εκεί τον Μάιο.

Από εκεί και πέρα ο Πέτρος επέλεξε να προχωρήσει παρακάτω, να κάνει δικά του πράγματα όπως με ενημέρωσε κι εγώ του εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να πάει πολύ καλά σε όλα αυτά τα όνειρα γιατί, αυτό που λέω σε όλους τους ανθρώπους, όπως εγώ δεν θα ήθελα να μπει κανείς εμπόδιο στη δική μου καριέρα, στο δικό μου μετά, έτσι δεν θα έμπαινα κι εγώ εμπόδιο στην καριέρα ενός συναδέλφου, ενός ανθρώπου που αγαπώ και τον Πέτρο νομίζω ότι τον αγαπώ λίγο ποιο πολύ από ότι με αγαπάει εκείνος».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X