Media

«My Style Rocks»: Η επίθεση της Ευρυδίκης στην Τζώρτζια και στον Γαβαλά

«My Style Rocks»: Η επίθεση της Ευρυδίκης στην Τζώρτζια και στον Γαβαλά
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου έχει αποδειχτεί πως είναι η παίκτρια του «My Style Rocks» με την περισσότερη ένταση και κάθε φορά που δεν της αρέσει κάτι δε φοβάται να το πει και δεν τη νοιάζει αν κάποιοι τη θεωρούν αγενή.

Στο σημερινό επεισόδιο είδαμε πως έχει δημιουργηθεί ένταση μεταξύ της Τζώρτζια Παναγή και της Ευρυδίκης, αλλά κανείς δεν έχει καταλάβει τι συμβαίνει πραγματικά.

Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου ξεκίνησε επίθεση κατά της Κύπριας παίκτριας όταν κλήθηκε να την κρίνει για το look της και άρχισε να λέει πως δε θέλει καμία παίκτρια να της λέει πως τη νοιάζεται και πως την αγαπά γιατί όλες υποκρίνονται. Μάλιστα, αφού τελείωσε με τα άσχημα λόγια της και τα «γαλλικά», ήταν εξαιρετικά ειρωνική απέναντι στον Λάκη Γαβαλά ο οποίος είπε στη Τζώρτζια πως δεν πρέπει να ασχολείται με τέτοιου είδους συμπεριφορές.

«Απορώ γιατί μου κάνει επίθεση. Το θεωρώ απότομο και αγενή. Δεν το περίμενα καθόλου. Απλά την Ευρυδίκη, στεναχωριέμαι γιατί δεν μ’ άρεσε να την βλέπω έτσι και τώρα μου βγάζει κι άλλη επίθεση. Δεν μου μιλάει ξαφνικά δεν ξέρω τι έχει γίνει. Απορώ…» είπε η  Τζώρτζια και η Ευριδίκη απάντησε:

«Δεν έχω να πω κάτι που με λες αγενή. Θέλω να είμαι κάποιες στιγμές μόνη μου και εσύ έρχεσαι παρεμβατικά και μου λες τι έχεις; τι έχεις; Παρεμβαίνεις στην ψυχοσύνθεσή μου».

Δείτε ακόμη: «Just The two of Us»: «Κλείδωσε» η κριτική επιτροπή;

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X