Γυναίκα

Nikkie Tutorials : Αναλαμβάνει χρέη παρουσιάστριας στη Eurovision

Nikkie Tutorials : Αναλαμβάνει χρέη παρουσιάστριας στη Eurovision
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Όλοι όσοι ασχολούμαστε με τον κόσμο του beauty και θέλουμε να μαθαίνουμε για τελευταία trends στο χώρο της ομορφιάς αλλά και να ανακαλύπτουμε όμορφα beauty tutorials, ξέρουμε πως η Nikkie Tutorials είναι από τις καλύτερες του χώρου.

Πριν από λίγο καιρό έκανε το δικό της coming out και αποκάλυψε στον κόσμο πως είναι transgender και όλοι μας τη χειροκροτήσαμε για το θάρρος της. Τώρα, μας ανακοινώνει ακόμη κάτι πιο τέλειο και αφορά στη Eurovision.

H Nikkie Tutorials μπορεί να ζει στην Αμερική αλλά είναι Ολλανδικής καταγωγής και οι υπεύθυνοι που θα οργανώσουν τον διαγωνισμό της Eurovision στη χώρα θέλησαν αν την έχουν κοντά τους.

Η γνωστή beauty Youtuber θα αναλάβει κάποια κομμάτια παρουσίασης και θα παίρνει και συνεντεύξεις! Ανυπομονούμε να δούμε τα beauty looks που θα κάνει!

Δείτε την ανάρτηση της:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

GOOD EVENING EUROPE 🎤✨ I am beyond honored and thrilled to announce that I’m the online host for #ESC2020 ❤️😱 – I’ll appear on all three @eurovision live shows AND host a special YouTube series with this year’s participating artists in ROTTERDAM! 🇳🇱 – #OpenUp @songfestival.avrotros Photography by @williamrutten

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη NikkieTutorials (@nikkietutorials) στις

Δείτε ακόμη: Adele: Η νέα φωτογραφία που δείχνει την τεράστια αλλαγή της

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X