Γυναίκα

O κομμωτής της Victoria Beckham αποκάλυψε το μυστικό για υγιή μαλλιά

O κομμωτής της Victoria Beckham αποκάλυψε το μυστικό για υγιή μαλλιά
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Η Victoria Beckham θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως μια «αψεγάδιαστη» φιγούρα της παγκόσμιας showbiz αφού οι εμφανίσεις της είναι πάντα άψογες, τα μαλλιά της εξαιρετικά και το μακιγιάζ αυτό που πρέπει να είναι για να μπορέσουμε να το αντιγράψουμε.

Ο κομμωτής της σχεδιάστριας, Jason Collier, έκανε την αποκάλυψη που περιμέναμε όλες στο  Harper’s Bazaar.και μίλησε για το μυστικό που έχει η Vctoria Beckham για λαμπερά μαλλιά!

Το κολλαγόνο μπορεί να δράσει ως αντιοξειδωτικό για την καταπολέμηση της βλάβης των κυττάρων, καθώς μελέτες δείχνουν ότι η βλάβη των ελεύθερων ριζών στα κύτταρα που παράγουν το χρώμα των μαλλιών μπορεί να είναι ένας από τους λόγους για το πρόωρο γκριζάρισμα».

«Μετά το lockdown πολλοί πελάτες ήρθαν με μαλλιά που χρειάζονταν απελπισμένα ένα στυλ και μια θεραπεία. Επίσης, με ένα καλό κούρεμα ή με ένα νέο στυλ με μια θρεπτική αγωγή, το κολλαγόνο θα αναδομήσει τα μαλλιά σου από μέσα προς τα έξω», αναφέρει ο κομμωτής.

«Με απλά λόγια, τα μαλλιά αποτελούνται κυρίως από την πρωτεΐνη κερατίνη. Το σώμα σου χρησιμοποιεί αρκετά αμινοξέα για να δημιουργήσει κερατίνη, μερικά από τα οποία βρίσκονται στο κολλαγόνο, οπότε αυτό θα μπορούσε να βοηθήσει να διατηρήσεις τα μαλλιά σου υγιή για πολύ καιρό μετά το κούρεμα σου».

Δείτε ακόμη: 5 τροφές οι οποίες μας βοηθούν να «κάψουμε» λίπος

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X