Media

Ο Μουτσινάς «αδειάζει» την εκπομπή της Παπαγεωργίου

Ο Μουτσινάς «αδειάζει» την εκπομπή της Παπαγεωργίου
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ο Νίκος Μουτσινάς είναι ένας άνθρωπος που όταν βλέπει κάτι και τον ενοχλεί, δεν μπορεί να μην το σχολιάσει αλλά πάντα το κάνει με το «γάντι» γιατί δε θέλει να δημιουργούνται παρεξηγήσεις.

Σε ένα απόσπασμα που παίχτηκε στη Χρυσή τηλεόρασης , είδαμε τους συνεργάτες της Ηλιάνας Παπαγεωργίου να σχολιάζουν το στιλ της Κόνι Μεταξά στο «Πρωινό«» και ακούστηκε κάτι που δεν άρεσε στον παρουσιαστή!

«Η Κόνι Μεταξά πού βγήκε; Σε τρία πλάνα την είδα σήμερα. Α, είναι ακόμα στο Πρωινό; Δεν την είδα χθες, δεν την είδα σήμερα και νόμιζα κάποιες αλλαγές ότι έχουν γίνει», είπε η Φωτεινή Πετρογιάννη στο POP Up και ο παρουσιαστής δεν το άφησε να πέσει κάτω και σχολίασε!

«Παιδιά δεν είναι ωραίο, λίγο να τα λέμε αυτά. Όλοι έχουμε πάει σε εκπομπές και δεν μας έχουν βγάλει και περιμέναμε στα νιάτα μας. Αλήθεια είναι αυτό. Όταν θέλει μια εκπομπή να κάνει αλλαγές -μην κοιτάς, κι εγώ θα τους διώξω όλους! Θα έρθει μια μέρα, θα βαφτούν και θα περιμένουν έξω και θα σχολιάζει τα ρούχα η Ηλιάνα POP UP. Και θα λένε «τα παιδιά βγήκαν». «Όχι αλλά τους είδαμε στα δύο λεπτά». Επίσης, αυτό μπορεί να συμβεί και σε σας! Είμαστε που είμαστε σε συνεχόμενο αυνανισμό η τηλεόραση, μην τρώμε κιόλας ο ένας τον άλλον! Δεν είναι ωραίο. Τα φιλιά μου παρ’ όλα αυτά στην Ηλιάνα… μόνο», είπε ο Νίκος Μουτσινάς.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

https://youtu.be/71RT70mUzH0

Δείτε ακόμη: Ο Αρναούτογλου και ο Τάσος Χαλκιάς θυμούνται ιστορίες από τα παλιά!

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X