Ο Προβοκάτορας

Άδωνις Γεωργιάδης: «Μαγαζάκι» του τα κανάλια – Κάνει τον Γκέμπελς να μοιάζει… παιδάκι! video

Άδωνις Γεωργιάδης: «Μαγαζάκι» του τα κανάλια – Κάνει τον Γκέμπελς να μοιάζει… παιδάκι! video
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ο υπουργός της Αναπτύξεως και αντιπρόεδρος της Κυβερνήσεως, κ. Άδωνις Γεωργιάδης, ξεπέρασε και τον εαυτό του σήμερα στα τηλεπαράθυρα. Στο… σπίτι του δηλαδή σαν να λέμε, καθώς μόνο έτσι μπορεί να νιώθει τα ελληνικά κανάλια, τουλάχιστον στην συντριπτική πλειοψηφία τους.

Διότι σπίτι του είναι. Η έδρα του. Το σπίτι του, από το οποίο μπορεί να επιτίθεται σε έναν δημοσιογράφο, λέγοντας πως είπε «ουρανομήκεις ανοησίες» κι όταν ο δημοσιογράφος του ζητά να ανακαλέσει, τι κάνει ο κ. Σπυρίδων Άδωνις Γεωργιάδης; Αυτό που ξέρει άριστα. Φωνάζει, δεν ανακαλεί, ειρωνεύεται και απαιτεί (!) να μην ξανακούσει τη φωνή του δημοσιογράφου πάνω από τη δική του!

Τόσο «σπίτι» του νιώθει τα κανάλια. Κι ο παρουσιαστής δίπλα του, ο Γιώργος Παπαδάκης, δεν… ντρέπεται να βλέπει έναν πολιτικό να κάνει «κουμάντο» στην εκπομπή του, παρά… ψελλίζει ότι πρέπει να ανακαλέσει ο πολιτικός. Αλλά ας μη μείνουμε στον παρουσιαστή, παρόλο που η ευθύνη του για τις ντροπιαστικές στιγμές που είδαμε σήμερα, είναι μεγάλη.

Ας επιστρέψουμε στα του κ. Αδώνιδος. Ο οποίος μετά το λεκτικό επεισόδιο κι αφού δεν ανακάλεσε ποτέ, ξεκίνησε να παραληρεί με το γνωστό του ύφος, μέχρι που φτάσαμε στον… πάτο του βαρελιού. Στην απόλυτη στιγμή παράνοιας. Στην απόλυτη στιγμή παραφροσύνης. Στη στιγμή που ο Άδωνις Γεωργιάδης, έκανε τον Γκέμπελς να μοιάζει… ανέκδοτο.

Κάποια στιγμή, λοιπόν, ο υπουργός απευθύνθηκε στον δημοσιογράφο Ανδρέα Πετρόπουλο μιλώντας του για… τον Τσίπρα – άλλος εφιάλτης κι αυτός- κι όταν ο δημοσιογράφος του είπε το προφανές, «αυτά να τα πείτε στον Τσίπρα», ο υπουργός απάντησε γεμάτος ειρωνεία: «Συγγνώμη ξέχασα, είσαι αντικειμενικός δημοσιογράφος, το ξέχασα έχεις δίκιο».

Ας αφήσουμε και τις ειρωνείες στην άκρη κι ας μείνουμε… στον ενικό. Ο Άδωνις Γεωργιάδης απάντησε στον ενικό στον δημοσιογράφο. «Είσαι αντικειμενικός…», «έχεις δίκιο…».

Τότε, ο δημοσιογράφος του απάντησε επίσης στον ενικό, λέγοντας: «Με ειρωνεύεσαι;».

Σε απόγνωση ο Μητσοτάκης! Θρύψαλα η αυτοδυναμία, έρχεται η ηττοπάθεια μετά την «χυλόπιτα» Ανδρουλάκη

Και τότε… η παράνοια! Ο Άδωνις Γεωργιάδης «εξερράγη», απαιτώντας από τον συνομιλητή του να του μιλάει στον… πληθυντικό! «Πρώτα απ’ όλα θα μου μιλάτε στον πληθυντικό. Δεν είμαστε κολλητοί από χθες! Δεν κατάλαβα!».

Καταλαβαίνετε αγαπητοί φίλοι την παράνοια;

Άδωνις μιλάει στον ενικό.

Δημοσιογράφος του απαντά στον ενικό.

Άδωνις εξοργίζεται και με ύφος τσαμπουκαλή… απαιτεί να του μιλούν στον πληθυντικό!

Ο Προβοκάτορας θα το επαναλάβει: Ο Άδωνις ο Γεωργιάδης κάνει τον Γκέμπελς να θυμίζει… οδοντόκρεμες.

Δείτε την απίστευτη στιγμή (σ.σ. μετά το 18.00)

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X