Ο Προβοκάτορας

Είμαι οργισμένος με την Ομόνοια-Ελπίζω να εξοργίζεστε…

Είμαι οργισμένος με την Ομόνοια-Ελπίζω να εξοργίζεστε…
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Δεν έχω καμία διάθεση για χιούμορ για τα όσα προκλητικά, ανόητα και παράνομα έγιναν στην Ομόνοια. Είμαι οργισμένος με τον Κώστα Μπακογιάννη, που νομίζει ότι μπορεί ατιμώρητα να καταπατά κάθε σύσταση της πολιτείας για προστασία για να οργανώσει μία επικοινωνιακή φιέστα.

Είμαι οργισμένος με τον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη που δεν έκανε το καθήκον του. Δηλαδή να εφαρμόσει εκείνα που εφαρμόζει στις άλλες πλατείες. Αλλά ξεχάσαμε. Εκεί βγαίνουν για ποτό, ενώ στην Ομόνοια πήγαν να υμνήσουν τον εκκολαπτόμενο ηγέτη και μελλοντικό πρωθυπουργό.

Είναι οργισμένος με τον κορονοσερίφη Νίκο Χαρδαλιά, που μάλλον ξεχάστηκε και δεν έκανε καμία δήλωση για την επικινδυνότητα του συνωστισμού  στην πλατεία Ομονοίας και μάλιστα χωρίς μάσκες. Βλέπετε σε συγκεντρώσεις μελών της ευρύτερης οικογένειας Μητσοτάκη ο κορονοϊός δεν τολμά να εμφανιστεί…

Είναι οργισμένος με τους πολίτες που κατάπιαν και καταπίνουν αμάσητο το σανό, που μας σερβίρουν και δεν αντιλαμβανόμαστε τον Αρμαγεδδώνα που μας απειλεί και τις επιδρομές του επιτελικού κράτους στο δημόσιο χρήμα.

Είμαι οργισμένος με το σύνολο της αντιπολίτευσης, που νομίζουν πως τέτοια ζητήματα αντιμετωπίζονται με μία ανακοίνωση, έστω και οργίλη και δεν αναδεικνύουν τα επικίνδυνα φαινόμενα της καταπάτησης, του κουρελιάσμος των νόμων, της αλαζονείας και της ασυδοσίας.

Ο Προβοκάτορας

 

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X