Ο Προβοκάτορας

Ο Κυριάκος αγαπάει τον Ταγίπ…

Ο Κυριάκος αγαπάει τον Ταγίπ…
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ήταν να μην θυμώσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Μάλιστα εξέφρασε δημοσίως την δυσαρέσκειά του για την μετατροπή της Μονής της Χώρας σε τζαμί. Πολύ μεγαλύτερη σημασία έχει που μίλησε στη συνάντηση με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας, η οποία για τέτοια ζητήματα δεν σηκώνει μύγα στο σπαθί της. Οπότε τρέμε Ταγίπ.

Μάλιστα επισήμανε στην Κατερίνα Σακελλαροπούλου, πως θα θέσει το ζήτημα στον Τούρκο πρόεδρο κατά την συνάντησή τους στην Άγκυρα την ερχόμενη Δευτέρα.

Όπως είπε χαρακτηριστικά ο κ. Μητσοτάκης «η μετατροπή αυτή ήταν αχρείαστη» και πρόσθεσε πως «είναι μια ενέργεια που προσβάλλει την πλούσια ιστορία της Κωνσταντινούπολης ως σταυροδρόμι πολιτισμών».

Οπότε ο Ερντογάν θα πάει στη συνάντηση εντελώς ράκος, καθότι μετά τις προειδοποιήσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη θα έχει χάσει τον ύπνο του.

Όμως, ο Κυριάκος Μητσοτάκης σαν καλός φίλος του Ταγίπ σκέφτηκε ότι θα υποφέρει και έσπευσε να υπογραμμίσει ότι ο δίαυλος επικοινωνίας με την Τουρκία «παραμένει ανοιχτός ακόμα και όταν διαφωνούμε και ότι τα κανάλια επικοινωνίας  παραμένουν ανοιχτά».

Μπράβο Κυριάκο, έτσι είναι οι πραγματικά καλοί φίλοι. Για τη φιλία θυσιάζουν ακόμα και τα συμφέροντα της χώρας τους…

Ο Προβοκάτορας

 

 

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X