Οικονομία

Eurobank: Σειρά επισκέψεων σε σχολεία με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Αποταμίευσης

Eurobank: Σειρά επισκέψεων σε σχολεία με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Αποταμίευσης
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Σειρά επισκέψεων σε δημοτικά σχολεία όλης της Ελλάδας, με την ευκαιρία της 31ης Οκτωβρίου, Παγκόσμιας Ημέρας Αποταμίευσης οργάνωσε η Eurobank.

Στόχος της πρωτοβουλίας, που περιλαμβάνει επισκέψεις σε 200 σχολεία σε όλη τη χώρα και θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή 10 Νοεμβρίου, είναι να ευαισθητοποιηθούν οι μικροί μαθητές, με τη βοήθεια και των εκπαιδευτικών τους, για την έννοια και τη διαχρονική αξία της αποταμίευσης που αποτέλεσε πολύτιμο στήριγμα για πολλές γενιές Ελλήνων.

Στο πλαίσιο αυτό, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της Τράπεζας, υψηλόβαθμα στελέχη της Τράπεζας και διευθυντές καταστημάτων από το Δίκτυο Νέο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο της Eurobank μοιράζουν στα παιδιά τους παραδοσιακούς κουμπαράδες του Τ. Τ. και το παραμύθι «Οι Πιο Ωραίοι Θησαυροί», εισάγοντας έτσι το μήνυμα για την αξία, το σκοπό και το αποτέλεσμα της αποταμίευσης ως στάση ζωής ευρύτερα.

Φέτος, η κεντρική τιμητική εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα Αποταμίευσης πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 31 Οκτωβρίου στο κατάστημα του Δικτύου Νέο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο στη Μυτιλήνη, ενώ παράλληλα οργανώθηκε επίσκεψη στο σχολείο της Βρίσας που έχει υποστεί μεγάλες ζημιές από τον πρόσφατο σεισμό.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X