Οικονομία

Watt and Volt: Οι 35άρηδες της ηλεκτρικής ενέργειας κόντρα στη ΔΕΗ!

Watt and Volt: Οι 35άρηδες της ηλεκτρικής ενέργειας κόντρα στη ΔΕΗ!
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Περίπου 25.000 νέους πελάτες τον μήνα δέχονται το τελευταίο διάστημα από τη ΔΕΗ οι τέσσερις πρώτοι ανεξάρτητοι προμηθευτές ρεύματος. Κι αυτό βέβαια χωρίς να συνυπολογιστεί πόσοι είναι αυτοί που αλλάζουν εναλλακτικό πάροχο. Την εκτίμηση αυτή κάνει ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Watt and Volt, Αναστάσιος Παπαναγιώτου. Η Watt and Volt ιδρύθηκε το 2011, δηλαδή στα χρόνια της κρίσης και πλέον βρίσκεται στο top 4 των ιδιωτών παικτών στην λιανική ρεύματος.

Αυξήθηκαν τα χρέη προς τα Ταμεία! Στα 31,2 δισ. ευρώ συνολικά

Αν και η εταιρία δεν έχει μονάδες παραγωγής ρεύματος μέσα σε λίγα χρόνια έχει συστήσει δύο θυγατρικές εταιρίες, στη Βουλγαρία και τη Σερβία όπου μέσω αυτών κάνει εισαγωγές ρεύματος, ενώ έχει εγγραφεί και στο χρηματιστήριο ενέργειας της Γερμανίας EEX.

Η ομάδα πίσω από την Watt and Volt

Η Watt and Volt που διοικείται από τον 35χρονο Παπαναγιώτου μαζί με μία ομάδα συνομήλικων του έχει γύρω στους 50.000 πελάτες (μετρητές). Προτάσσουν έναντι του κρατικού γίγαντα της ΔΕΗ και των μεγάλων ιδιωτικών εταιριών, οι οποίοι διαθέτουν μονάδες ηλεκτρικής ενέργειας την παροχή ενεργειακών υπηρεσιών, τιμολογιακή πολιτική σε σταθερή βάση και επιδιώκουν μεγαλύτερη διείσδυση στους καταναλωτές μέσω δικτύου καταστημάτων.

Γιατί είναι “κλειστή” η συγκεκριμένη αγορά

Αν και 30άρηδες και 35άρηδες τα μέλη της διοίκησης της εταιρίας, δεν διστάζουν να τονίσουν τους λόγους για τους οποίους η ελληνική αγορά ρεύματος παραμένει κλειστή. Όπως περιέγραψε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος το ποσοστό έκπτωσης 15% της ΔEΗ προς τους συνεπείς καταναλωτές φρέναρε τη μετακίνηση μέρους των 6 εκατομμυρίων πελατών της.

Ναυτική υπερδύναμη! 99,589 δισ. δολάρια αξίζει ο ελληνικός στόλος

Η εφαρμογή της χρέωσης προμηθευτή για τον ειδικό λογαριασμό ΑΠΕ παρεμπόδισε τις μειώσεις των τιμολογίων αλλά και η έκρηξη των ρευματοκλοπών χωρίς να δίνεται κίνητρο στο ΔΕΔΔΗΕ για την αντιμετώπισή τους, είναι από τους λόγους που η αγορά αργεί να ανοίξει, σύμφωνα με τον κ. Παπαναγιώτου.

Τι προσφέρει η Watt and Volt

Η Watt and Volt προσφέρει τις καινοτόμο και βραβευμένη ψηφιακή εφαρμογή My Watt και την ειδική ηλεκτρονική πλατφόρμα smart everything. Με την πρώτη ο καταναλωτής μπορεί μέσω του κινητού του να κλείνει ή να ανάβει τα φώτα του σπιτιού του ή ακόμη και τον θερμοσίφωνα και τα ηλεκτρικά ρολά των παραθύρων του.

Θέλετε ρομπότ στην… πόρτα σας; Η Amazon έχει τη λύση!

Με την smart everything, που απευθύνεται σε επιχειρήσεις και τον αγροτικό τομέα, δίνεται η δυνατότητα η μέτρησης των απωλειών ενέργειας και ο έλεγχος της κατανάλωσης ρεύματος από απόσταση.

Η διοίκηση της εταιρίας εκτιμά ότι φέτος θα διπλασιάσει τους πελάτες της, στους 100.000, ενώ θα λειτουργεί 30 καταστήματα.

Watt and Volt

Φωτογραφία από Facebook / WATT+VOLT

Σύμφωνα με το euro2day.gr, σήμερα εγκαινιάζει στο Μαρούσι, ενώ έχει ήδη σημεία πώλησης σε Θεσσαλονίκη (δύο), Σέρρες, Βέροια, Λάρισα, Τρίκαλα, Χαλκίδα, Πάτρα και Ιωάννινα.

Υπό κατασκευή είναι στην Κομοτηνή, την Ξάνθη, την Αλεξανδρούπολη και τη Νίκαια Αττικής.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X