Παρασκήνιο

Απολύσεις, αποχωρήσεις απλήρωτοι εργαζόμενοι στα ΜΜΕ του…ατσαλάκωτου Νίκου Χατζηνικολάου

Απολύσεις, αποχωρήσεις απλήρωτοι εργαζόμενοι στα ΜΜΕ του…ατσαλάκωτου Νίκου Χατζηνικολάου
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Περικοπές, αποχωρήσεις, απολύσεις, απλήρωτοι δημοσιογράφοι για μήνες, είναι το τετράπτυχου που χαρακτηρίζει τις σχέσεις των εφημερίδων και των άλλων μέσων του Νίκου Χατζηνικολάου με τους εργαζόμενους.

Ο ατσαλάκωτος χρωστάει τουλάχιστον 4 με 5 μηνιάτικα στους εργαζόμενους, έχει τεράστια χρέη στην εφορία και οι δημοσιογράφοι έχουν αρχίσει και φεύγουν προς άλλες εργασίες.

Ενα από τα τελευταία επεισόδια είναι το τέλος της συνεργασίας με τον σκιτσογράφο-αρθρογράφο Στάθη Σταυρόπουλο τον γνωστό Στάθη.

Για χρόνια ο Στάθης σχολίαζε, έγραφε και σκιτσάριζε στο enikos.gr και στην κυριακάτικη εφημερίδα Real News ενώ για ένα διάστημα είχε εκπομπή και στο ραδιόφωνο του Nίκου Χατζηνικολάου.

Πρόκειται για περικοπή για οικονομικούς λόγους ή για απόλυση με πολιτικά κριτήρια; Η επίσημη εξήγηση ήταν περικοπές για οικονομικούς λόγους.

Ακόμα και ο Νίκος Χατζηνικολάου έγραψε στο twitter για το Στάθη: «δεν απολύθηκε, διακόπηκε η συνεργασία.

Ομως, η άλλη πλευρά και πιο συγκεκριμένα η ιστοσελίδα iskra.gr του Παναγιώτη Λαφαζάνη, του οποίου σύντροφος και συναγωνιστής είναι ο Στάθης Σταυρόπουλος, μιλούν ευθέως για απόλυση, που έγινε και με πολιτικά κριτήρια. Ενοχλούσε, λένε, ο Στάθης… Αν, όμως ενοχλούσε, ποιους ενοχλούσε ξαφνικά; Το Νίκο Χατζηνικολάου ή μήπως άλλους με τους οποίους έχει συσφίξει σχέσεις εσχάτως ο εκδότης-δημοσιογράφος.

 

 

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X