Ελλάδα

Η Μαρία Μπεκατώρου σε τηλεπαιχνίδι τη νέα σεζόν

Η Μαρία Μπεκατώρου σε τηλεπαιχνίδι τη νέα σεζόν
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Το τηλεπαιχνίδι «Still Standing» θα παρουσιάζει από τις 18 Σεπτεμβρίου καθημερινά στις 18.00 η Μαρία Μπεκατώρου από τις συχνότητες του Antenna.

Το κανάλι λανσάρει τη νεα παραγωγή του ως παιχνίδι μέχρι τελικής πτώσης, στο οποίο, όπως αναφέρεται «κάποιοι θα χάσουν κυριολεκτικά τη γη κάτω από τα πόδια τους και λίγοι θα καταφέρουν να μείνουν όρθιοι μέχρι τέλους».

Στο τηλεπαιχνίδι ένας βασικός παίκτης θα αναμετράται με  δέκα αντίπαλους και έπαθλο χρηματικό ποσό έως 30.000 ευρώ. ο τελευταίος «επιζών», που θα καταφέρει να παραμείνει «όρθιος» μέχρι το τέλος, θα είναι ο νικητής.

Στο «Still Standing», οι τηλεθεατές θα «παγώνουν» τη στιγμή που ο παίκτης με τη λάθος απάντηση θα «εξαφανίζεται».

O βασικός διαγωνιζόμενος θα ξεκινά στο κεντρικό «ρινγκ» του studio, περικυκλωμένος από 10 αντίπαλους παίκτες, τους οποίους καλείται να αντιμετωπίσει σε 10 γρήγορους και συναρπαστικούς γύρους με ερωτήσεις γνώσεων. Καθώς αδειάζει η κλεψύδρα, ο κάθε διαγωνιζόμενος προσπαθεί να είναι ο τελευταίος «επιζών», αφού εάν  τελειώσει ο χρόνος και δεν έχει πει τη σωστή απάντηση, χάνει το χρηματικό ποσό που του αντιστοιχεί και «εξαφανίζεται»  από το παιχνίδι. Διότι μία «καταπακτή» θα ανοίγει αστραπιαία στο σημείο που στέκεται και θα πέφτει μέσα.

Το παιχνίδι δίνει την ευκαιρία στους διαγωνιζόμενους να κερδίσουν, σε δέκα ταχύτατες μονομαχίες γνώσεων και να επικρατήσουν των 10 αντιπάλων, με στόχο το μεγάλο έπαθλο.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X