Media

Κι άλλη φάπα τηλεθέασης στο ριάλιτι «Η φάρμα»

Κι άλλη φάπα τηλεθέασης στο ριάλιτι «Η φάρμα»
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Αναιμική είναι η τηλεθέαση του βουκολικού τηλεριάλιτι «Η φάρμα» του Αντέννα. Και να σκεφτείτε ότι το πρόγραμμα είναι ακόμα στην αρχή. Με εξαίρεση το πρώτο επεισόδιο, αυτό του περασμένου Σαββάτου όπου ο δείκτης της Nielsen έδειξε το 10,3%, η πορεία τηλεθέασης του τοξικού ριάλιτι είναι φθίνουσα και δεν στέκει ως πιθανή δικαιολογία ότι το πρόγραμμα δεν έχει προλάβει να δείξει τη δυναμική του.

Πιθανόν στον Αντέννα να είναι ικανοποιημένοι από την μέχρι τώρα απόδοση του προγράμματος, αν το συγκρίνουν με την πορεία που έκανε το μαγεΙρικό ριάλιτι «Game of Chefs». Πόσο όμως ικανοποιημένοι μπορεί να είναι με ένα πρόγραμμα το οποίο χθες για παράδειγμα στην καλύτερη στιγμή του είχε μερίδιο (προσέξτε όχι τηλεθέαση) που μετα βίας ξεπέρασε το 10%. Το πρόγραμμα θα πορευτεί όπως μπορεί και είναι αστείο να θεωρεί κάποιος ότι υπάρχει πιθανότητα να κοπεί. Δεν είναι απλό, όταν μάλιστα υπάρχουν εμπορικές συμφωνίες. Απλώς θα συνεχίσει να προβάλλεται και να επηρεάζει με αρνητικό πρόσημο το ημερήσιο μερίδιο του σταθμού και να επηρεάζει όπως και το «Game of Chefs» την τηλεθέαση της σειράς «Άγριες μέλισσες».

Στα γραφήματα που ακολουθούν με τα διαγράμματα τηλεθέασης της Nielsen είναι αποτυπωμένη η τηλεθέαση του τοξικού προγράμματος και τα συμπεράσματα δικά σας.

 

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X