Χωρίς Κατηγορία

Ο Φαήλος απαντά στον Πολάκη για τo συλλαλητήριο -«Πάνω από 500.000 πολίτες και τους βρίζει η αγριμόκοτα»

Ο Φαήλος απαντά στον Πολάκη για τo συλλαλητήριο -«Πάνω από 500.000 πολίτες και τους βρίζει η αγριμόκοτα»
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Μέσω Twitter απάντησε o Φαήλος Κρανιδιώτης στον Πολάκη για τα περί «στησίματος σοβαρής Ακροδεξιάς με Φαήλους ,Σαμαράδες, Γεωργιαδηδες και στρατηγούς». 

Να υπενθυμίσουμε ότι με ανάρτησή του στο Facebook πριν λίγες ημέρες, o αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης, επιχείρησε να υποβαθμίσει την παρουσία χιλιάδων συμμετεχόντων στο συλλαλητήριο της Κυριακής για τη «Μακεδονία».

Συγκεκριμένα, αποδεχόμενος την εκτίμηση της αστυνομίας για 90.000 διαδηλωτές και υποστήριξε ότι…

Νοσταλγοί της χούντας και τρελαμένοι με το αρχαίο ελληνικό πνεύμα

«Nοσταλγοί της χούντας ,τρελαμένοι του αρχαίου ελληνικού πνεύματος ,οι ομάδες των μεταφερόμενων Χρυσαυγιτών, ένα σκοταδιστικό τμήμα της εκκλησίας με Ανθιμους και Αμβρόσιους και βέβαια η προσπάθεια τμήματος της νέας δημοκρατίας να στήσει μια «σοβαρή Ακροδεξιά «με Φαήλους ,Σαμαράδες, Γεωργιαδηδες και στρατηγούς τύπου «ας φωνάξουμε ζήτω οι ειδικές δυνάμεις » με μια λογική τύπου «που είναι ένας λοχίας να μας σώσει»» ανέφερε, μεταξύ άλλων ο Παύλος Πολάκης.

Ο πρόεδρος του κόμματος «Νεα Δεξιά» Φαήλος Κρανιδιώτης απάντησε μέσω Twitter στον αναπληρωτή υπουργός Υγείας τα εξής:

«Πάνω από 500.000 πολίτες και τους βρίζει η αγριμόκοτα ο Πολάκης, μαζί και μένα. Πήγαινε ψήφισε κι άλλο Μνημόνιο, ξεσκισε κι άλλο μισθούς,συνταξεις,εργατικα δικαιώματα.Εχει κι η λεβεντογεννα Κρήτη ατυχήματα. Τα πιστόλια και το μουστάκι σε μάραναν.»

Ενώ στο προσωπικό του λογαριασμό στο facebook έγραψε τα εξής:

 

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X