Επιλογές

Συγκλονίζει η μητέρα της 21χρονης φοιτήτριας: «Είμαι πεθαμένη»

Συγκλονίζει η μητέρα της 21χρονης φοιτήτριας: «Είμαι πεθαμένη»
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

«Εγώ είμαι νεκρή, γκρεμίστηκαν τα πάντα γύρω μου. Δεν έχω ζωή…» ανέφερε η μητέρα της 21χρονης φοιτήτριας που βρέθηκε νεκρή στη Ρόδο.

Μιλώντας στο ΣΚΑΙ η τραγική μητέρα είπε πως «την αναγνώρισε ο μπαμπάς της»

«Πού να πάει το μυαλό μου; Δεν πάει πουθενά…. Στο Διδυμότειχο έχουμε μία πολύ καλή φήμη ως οικογένεια και εγώ και ο πατέρας της. Είμαστε εκπαιδευτικοί, ο πατέρας της είναι αντιδήμαρχος, δεν έχουμε έχθρες, είμαστε άτομα με αξιοπρέπεια, έχουμε φιλότιμο, ανιδιοτέλεια και αξίες ηθικές» είπε η μητέρα της κοπέλας

«Είχε πολλές φίλες αλλά για σχέση δεν μου είχε πει κάτι. Αν υπήρχε θα μου το έλεγε. Δεν ήμουν η μάνα που θα την μάλωνε αν είχε κάποια σχέση, ίσα – ίσα την παρότρυνα να έχει μία σχέση, γιατί αυτό είναι το φυσιολογικό, καθώς η ζωή αγαπιέται με τα συναισθήματα».

«Την είχαμε μάθει να εξωτερικεύει τα πάντα. Ίσα – ίσα φαινόταν πολύ καλά, πήγαινε για ψώνια, έκανε βόλτες, μου έστελνε μηνύματα στο messenger».

«Γκρεμίστηκαν τα πάντα, ούτε μισή ζωή δεν έχω, είμαι πεθαμένη, έχω θυμό. Δεν μπορώ να καταλάβω τι σας έκανε το παιδί μου; Τι μένος ήταν αυτό, γιατί τι σας έκανε και την πετάξατε ζωντανή στη θάλασσα; Είχε όνειρα το παιδί μου. Ήθελε να κάνει τη ζωή της καλύτερη…»

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X