Κοινωνία

Βουβός θρήνος στην κηδεία του Σωκράτη Κόκκαλη τζούνιορ

Βουβός θρήνος στην κηδεία του Σωκράτη Κόκκαλη τζούνιορ
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Εκατοντάδες φίλοι και γνωστοί της οικογένειας συγκεντρώθηκαν από νωρίς στην Μητρόπολη Αθηνών όπου εψάλει η νεκρώσιμος ακολουθία, και να αποχαιρετήσουν τον Σωκράτη Κόκκαλη Τζούνιορ, καθώς και να συμπαρασταθούν στην οικογένειά του, τους γονείς του Σωκράτη και Ελένη Κόκκαλη και τα αδέλφια του Πέτρο και Κωνσταντίνο Κόκκαλη και Δημήτρη Θεοδωρίδη που θρηνούν το χαμό του πολυαγαπημένου τους γιου και αδελφού.

Τραγικές φιγούρες οι γονείς του, Σωκράτης και Ελένη, αλλά και τα αδέλφια του,που συντετριμμένοι δεν μπορούν να συνειδητοποιήσουν τον τραγικό χαμό του γελαστού τους Σωκράτη. 

Ο αδελφός του 34χρονου Σωκράτη, Κωνσταντίνος, συγκλόνισε με όσα είπε στον επικήδειο για τον αδελφό του.

«Γεννήθηκες πρόωρα και έφυγες πρόωρα, βιαζόσουν πάντα, ένα χαμόγελο γεμάτο καλοσύνη, ευγένεια και αγάπη. Δε σταμάτησες να χαμογελάς ούτε μες στην κολυμπήθρα. Μας προσέχεις, γελάς μαζί μας όπως έκανες πάντα, ξέρουμε τι θα ήθελες απο εμάς, να στηρίζουμε τους γονείς μας», είπε.

Η ταφή στο πρώτο νεκροταφείο θα γίνει κατ’ επιθυμία της οικογένειας σε στενό οικογενειακό κύκλο.

Ωστόσο, από το πρωί, η περιβάλλον χώρος γύρω από τη Μητρόπολη Αθηνών, έχει γεμίσει με στεφάνια: Της οικογένειας Βαρδινογιάννη, του Βαγγέλη Μαρινάκη, της ΠΑΕ Ολυμπιακού, της ΠΑΕ ΑΕΚ και πολλών άλλων.

Ανάμεσα σε εκείνους που έσπευσαν να συμπαρασταθούν στην οικογένεια από νωρίς πλήθος πολιτικών, ανάμεσά τους και ο ίδιος ο Πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, βρίσκονται στην Μητρόπολη Αθηνών για το στερνό κατευόδιο του νεαρού επιχειρηματία, καθώς ο Βασίλης Κικίλιας, ο Παναγιώτης Φασούλας, ο Ντούσαν Μπάγιεβιτς, ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος, ο πρώην πρωθυπουργός Παναγιώτης Πικραμμένος, ο Μιχάλης Σάλλας…

 

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X