Χωρίς Κατηγορία

Ξεκινάνε τα… γλέντια με τους παρουσιαστές στον Alpha μετά το Πάσχα

Ξεκινάνε τα… γλέντια με τους παρουσιαστές στον Alpha μετά το Πάσχα
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Το Πάσχα πλησιάζει και όπως φαίνεται στον Alpha ετοιμάζονται για αλλαγές, ανανεώσεις και προσθήκες. Σύμφωνα με πληροφορίες, μόλις περάσει και η Κυριακή του Θωμά θα κληθούν προς συζήτηση για την ανανέωση των συμβολαίων τους οι περισσότεροι αστέρες του σταθμού.

Ξεκινάνε τα γλέντια για πρώτη φορά νωρίτερα

Πρώτα από όλα, θα ξεκινήσει τις επαφές του με το κανάλι ο Χρήστος Φερεντίνος. Ο παρουσιαστής που, όπως ακούγεται, βολιδοσκοπείται από τον ΣΚΑΪ για διάφορες παραγωγές, φαίνεται ότι παραμένει πιστός στον Alpha. Οι υπεύθυνοι προγράμματος αναμένεται να του κάνουν προτάσεις για νέα τηλεπαιχνίδια!

Η Ναταλία Γερμανού, από την άλλη μεριά, γνωρίζει και αυτή ότι μετά το Πάσχα τα επαγγελματικά της θα βρεθούν σε πρώτο πλάνο. Η παρουσιάστρια μιλώντας στο περιοδικό «Enjoy» της «Κυριακάτικης Δημοκρατίας», όταν ρωτήθηκε αν νιώθει φέτος ότι «Καλύτερα δε γίνεται», όπως είναι και ο τίτλος της εκπομπής της, απάντησε: «Έτσι αισθάνομαι. Και νιώθω έτσι γιατί είμαι ήρεμη, ασφαλής, σε ένα ωραίο περιβάλλον με τους συνεργάτες που εδώ και καιρό επιθυμούσα. Με ένα κανάλι που το νιώθω σπίτι μου και οικογένειά μου».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X