Πολιτική

Ανήθικη πρόκληση Άδωνι: Όποιος νομίζει ότι ζούμε με χρυσά κουτάλια, να έρθει να ζήσει όπως εμείς

Ανήθικη πρόκληση Άδωνι: Όποιος νομίζει ότι ζούμε με χρυσά κουτάλια, να έρθει να ζήσει όπως εμείς
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης, ο πολιτικός που συνιστά ψυχραιμία στους πολίτες που δυσκολεύονται να ζήσουν και να αντιμετωπίσουν την ακρίβεια, κάλεσε πολίτη να ζήσει όπως εκείνος για να καταλάβει ότι… περνάει δύσκολα.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Άδωνις Γεωργιάδης ή κάποιος άλλος από την κυβέρνηση παθαίνει… Μαρία Αντουανέτα. Αυτή τη φορά συνέβη κατά την παρουσία του υπουργού Ανάπτυξης στην εκπομπή Καλημέρα Ελλάδα, όταν κλήθηκε να απαντήσει σε παρατήρηση τηλεθεατών.

Αφού κατά τη διάρκεια της συνέντευξης είχε συστήσει ψυχραιμία για το κύμα ακρίβειας που μαστίζει την κοινωνία, είχε παραδεχτεί ότι τα πράγματα είναι δύσκολα και ο κόσμος έχει δίκιο που φωνάζει, όταν τηλεθεατές πρότειναν «μια διακομματική επιτροπή να πάρει τα χρήματα που ζούμε εμείς (σ.σ. οι πολίτες)», άρχισε τις ειρωνείες!

«Τα ‘χω ξανακούσει αυτά, τόσες φορές. Έχω μια αποστροφή σ’ αυτού του τύπου τα επιχειρήματα. Τα ‘χουμε ξανακούσει αυτά και στο παρελθόν 100 φορές. Όποιος νομίζει ότι εμείς ζούμε με χρυσά κουτάλια, να έρθει να ζήσει όπως ζούμε κι εμείς! Να σταματήσει ο λαϊκισμός».

Δείτε το απόσπασμα μετά το 27.16 του βίντεο

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X