Πολιτική

Απίστευτη Βούλτεψη για Ουκρανία: Δεν ξέρω τι λέτε, εγώ δεν είδα μάχες στην τηλεόραση

Απίστευτη Βούλτεψη για Ουκρανία: Δεν ξέρω τι λέτε, εγώ δεν είδα μάχες στην τηλεόραση
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Σοφία Βούλτεψη και Θανάσης Αυγερινός βρέθηκαν στον «αέρα» του OPEN σε… αντικριστά «παράθυρα» για να συζητήσουν για τον πόλεμο στην Ουκρανία.

Μόνο που όπως φάνηκε η Σοφία Βούλτεψη δεν γνώριζε τι γίνεται από το 2014 στο Ντονμπάς, της ανατολικής Ουκρανίας. Εκεί όπου είχε ξεσπάσει εμφύλιος πριν η Ρωσία αποφασίσει να εισβάλει στην Ουκρανία πριν από περίπου 2 εβδομάδες.

Από τις μάχες στην περιοχή, σύμφωνα με στοιχεία του ΟΗΕ, έχουν σκοτωθεί 14.000 άνθρωποι, κυρίως φιλορώσοι από ουκρανικές δυνάμεις, μεταξύ των οποίων τάγματα νεοναζί.

Όλα ξεκίνησαν, όταν ο ανταποκριτής του OPEN, Θανάσης Αυγερινός, αναφέρθηκε στα επεισόδια του 2014. Η Σοφία Βούλτεψη τον διέκοπτε υποστηρίζοντας πως αυτά δεν είναι επίσημα στοιχεία και πως αν ήταν, η τηλεόραση θα τα είχε δείξει. «Εγώ ήμουν εκεί στον εμφύλιο, μετέδωσα και απολύθηκα γι’ αυτή την είδηση που μετέδωσα…», της είπε ο δημοσιογράφος.

Αλλά η Σοφία Βούλτεψη επέμεινε: «Εντάξει, εντάξει, ακούστε με, δεν ξέρω από πού απολυθήκατε, εγώ ξέρω ότι όταν γίνεται μάχη, κάπου δημοσιεύεται. Εδώ ξαφνικά ακούμε 14.000 θανάτους». Αναρωτήθηκε δε προς τον Θανάση Αυγερινό: «Εσείς γιατί δεν μας τα στέλνατε; (σ.σ. τα πλάνα)».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X