Παρασκήνιο

Αριστεία «αθάνατη»! 34χρονος αντιδήμαρχος της ΝΔ εμβολιάστηκε εκτός σειράς

Ο «άριστος» της ΝΔ πανηγύρισε για τον εμβολιασμό του με ανάρτηση στο Facebook και ευχόμενος «καλή ανοσία», προκαλώντας θύελλα αντιδράσεων.

Σάλος έχει προκληθεί στο Αιγάλεω μετά το μαντάτο ότι ο νεαρός αντιδήμαρχος Κοινωνικής Προστασίας και Ρύθμισης Επιχειρηματικών Δραστηριοτήτων Ηλίας Μάνδρος, εμβολιάστηκε εκτός σειράς παρά το νεαρό της ηλικίας του.

Κεραμέως: Άνοιγμα σχολείων «στο πόδι» για προώθηση των self-test (video)

Ο Ηλίας Μάνδρος που είναι 34 ετών, ανθοπώλης στο επάγγελμα και αντιδήμαρχος Αιγάλεω, έκανε ο ίδιος γνωστό ότι έλαβε στις 12 Μαρτίου την 1η δόση του εμβολίου με πανηγυρική ανάρτησή του στο Facebook όπου έγραψε: «1η δόση εμβολίου. Καλή ανοσία να έχουμε, τηρούμε τους υγειονομικούς κανόνες και βγαίνουμε αλώβητοι».

Η ανάρτησή του και η προκλητική φωτογραφία προκάλεσαν πλήθος ερωτημάτων με τον αντιδήμαρχο να υποστηρίζει ότι εμβολιάστηκε εκτός σειράς γιατί είναι πρόεδρος του Δ.Σ του Κέντρου Υγείας.

Ο ισχυρισμός του προκάλεσε θύελλα διαμαρτυριών αφού ο Ηλίας Μάνδρος δεν είναι υγειονομικός και δεν έρχεται σε επαφή με ασθενείς ενώ δεν υπάρχει σχετική πρόβλεψη και στην εγκύκλιο όπου ορίζεται ποιοι υγειονομικοί θα πρέπει να εμβολιαστούν.

Καυτό παρασκήνιο: Συγκρούσεις στην κυβέρνηση και πανικός στο Μαξίμου για το άνοιγμα της αγοράς

Όπως σχολιάζουν στο Αιγάλεω, ίσως, τελικά αυτό που μέτρησε είναι η «γαλάζια» προέλευσή του την οποία ο ίδιος δεν χάνει ευκαιρία να διαφημίζει με φωτογραφίες που αναρτά όπως με τον Κυριάκο Μητσοτάκη και το ζεύγος Γεωργιάδη.

Το θέμα της εκτός σειράς εμβολιασμού του αντιδημάρχου αποκάλυψε στο ΚΟΚΚΙΝΟ ο Θύμιος Γεωργόπουλος πρώην διοικητής του Ερυθρού Σταυρού.

Θύμιος Γεωργόπουλος – Στο Κόκκινο – 26 – 03 – 21 by 105,5 Sto Kokkino

Ολες οι Ειδήσεις