Επιλογές

Χαρίτσης «σφάζει» Βορίδη! «Γνήσιος ακροδεξιός – Ντροπή του Μητσοτάκη»!

Όλα ξεκίνησαν με την… α λα Monty Python παρέλαση μιας ομάδας κοριτσιών στην Νέα Φιλαδέλφεια. Ο Μάκης Βορίδης έκανε μια απίστευτη δήλωση και ο Αλέξης Χαρίτσης… δεν του χαρίζεται.

Να θυμίσουμε, λοιπόν, ότι ο Μάκης Βορίδης είπε για το περιστατικό: «Αηδίες,… δεν ξέρω αν μιλάμε και για παιδιά. Δεν είμαι βέβαιος. Δεν είναι μωρά. Έκαναν αηδίες. Εγώ δεν ξέρω αν είναι παιδιά ή ενήλικες, αν είναι 21 ή 16. Ας πούμε, λοιπόν, ότι είναι παιδιά. Προφανώς, λοιπόν, η συμπεριφορά αυτών των παιδιών, γιατί δεν είναι μωρά, δεν είναι δύο, είναι 16. Με ένα παιδί που είναι 16 χρονών μιλάς κανονικά. Συνομιλείς. Δεν είναι ανάπηρο. Στα 17 ψηφίζουν. Έτσι; Δεν είναι ένα παιδί που δεν έχει κατανόηση. Θέλω να πω δεν έχουν κάποιου είδους πάθηση, έτσι δεν είναι; Διακωμωδούν την παρέλαση».

Δείτε την

Η δήλωση αυτή βεβαίως προκάλεσε σφοδρές αντιδράσεις, μεταξύ των οποίων και του ευρωβουλευτή της ΝΔ, Στέλιου Κυμπουρόπουλου!

Ο Αλέξης Χαρίτσης λοιπόν… χτυπά!

Σε ανάρτησή του, αναφέρει: “Σήμερα ο κ. Βορίδης μας θύμισε το βαθιά ρατσιστικό υπόστρωμα της σκέψης του χαρακτηρίζοντας «ανάπηρο» αυτόν με τον οποίο δεν μπορείς να συνεννοηθείς. Η ντροπή δεν είναι δική του, αφού ως γνήσιος ακροδεξιός έχει τέτοιες μισαλλόδοξες αντιλήψεις στον πυρήνα της λογικής του. Η ντροπή είναι του κ. Μητσοτάκη που εξακολουθεί να τον ανέχεται”.

Δείτε την

Θυμηθείτε και την ανάρτηση – απάντηση του Βορίδη μετά τον σάλο

Ολες οι Ειδήσεις