Πολιτική

Debate – Ανδρουλάκης: Στόχος μας η σταθερότητα – Υπάρχει τεράστιο θέμα με τις φορολογικές αδικίες

Debate – Ανδρουλάκης: Στόχος μας η σταθερότητα – Υπάρχει τεράστιο θέμα με τις φορολογικές αδικίες
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Κατά τη διάρκεια του debate ενόψει των εκλογών της 21ης Μαΐου ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης, δέχτηκε ερώτηση για την οικονομία από τον δημοσιογράφο Παναγιώτη Στάθη.

«Το βέτο που βάζω δεν είναι προσωπικό» σημείωσε στην απάντησή του, μεταξύ άλλων ο κ. Ανδρουλάκης ενώ αναφέρθηκε και στα funds και στους δανειολήπτες και πρόσθεσε πως «όλα δείχνουν ότι πρέπει να πάμε σε μια νέα εποχή».

Ο κ. Ανδρουλάκης τόνισε: «Όπως το 2010 να προστατευτεί η πρώτη κατοικία» και «Ο αγώνας μου είναι να βελτιωθεί η ζωή του ελληνικού λαού, όχι στην παρακμή που υπάρχει τα τελευταία χρόνια. Υπάρχει ένα τεράστιο θέμα στην άδικη φορολόγηση».

Η απάντησή του κ. Ανδρουλάκη στην πρώτη ενότητα του ντιμπέιτ με τίτλο: Οικονομία, Ανάπτυξη, Απασχόληση ανέφερε μεταξύ άλλων: «Στόχος μας είναι να υπάρχει σταθερότητα με προοπτική. Όχι σταθερότητα με παρακμή και δημοσιονομικές περιπέτειες. Το βέτο που βάζω δεν είναι προσωπικό. Τα πρόσωπα και οι πολιτικές τους έχουν κριθεί. Να λες σεισάχθεια και τα δάνεια σήμερα να είναι στα funds, ή να λες ότι θα φτιάξω ισχυρούς θεσμούς και να κάνεις παρακολουθήσεις δείχνουν ότι πρέπει να πάμε σε νέα εποχή. Ιδιωτικό χρέος, όπως το 2010 να υπάρχει προστασία της α’ κατοικίας. Εμείς το πετύχαμε. 120 δόσεις για όλους και όχι η κοροϊδία της ΝΔ. Αποκατάσταση των αδικιών. Εμείς λέμε ότι πρέπει να καταργηθεί η προσωπική διαφορά. Όλα τα μέτρα που λέμε μαζί έχουν κόστος 1,1 δις.

Ο αγώνας της παράταξής μας είναι για να βελτιωθεί η ζωή. Ναι στη σταθερότητα όχι στη στασιμότητα και την παρακμή. Για να ολοκληρώσω το θέμα του προγράμματος. Υπάρχει τεράστιο θέμα με τις φορολογικές αδικίες. Όχι αφορολόγητο στις γονικές παροχές μεγάλων ποσών. Φορολογικά κίνητρα στα νέα ζευγάρια για να κάνουν παιδιά».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X