Πολιτική

ΔΕΘ 2021 – Τσίπρας: Δεν σκοπεύω να γίνω μνημείο του εαυτού μου

ΔΕΘ 2021 – Τσίπρας: Δεν σκοπεύω να γίνω μνημείο του εαυτού μου
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

ΔΕΘ 2021: Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Αλέξης Τσίπρας, σήμερα Κυριακή, παραχωρεί την καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου και δέχεται τις ερωτήσεις των δημοσιογράφων, στο πλαίσιο της 85ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης.

Με ένα απόσπασμα από τις «Ιστορίες του κυρίου Κόινερ» του Μπέρτολτ Μπρέχτ απάντησε ο Αλέξης Τσίπρας στο τι έχει αλλάξει ο ίδιος και το κόμμα του, ώστε να διεκδικήσει εκ νέου την ψήφο των πολιτών.

«Έχω κάνει λάθη, έχω δώσει μάχες και πλέον σήμερα έχω σίγουρα συσσωρευμένη πείρα και γερό στομάχι. Αν θες να είσαι χρήσιμος προς τους πολίτες που εκπροσωπείς είναι να κάνεις το μέγιστο δυνατό για να προωθήσεις τα δικαιώματά τους», είπε.

Τσίπρας: Απέκτησα γερό στομάχι όλα αυτά τα χρόνια

«Και τα κόμματα αν δεν αλλάζουν γίνονται μνημεία του εαυτού τους. Ο ΣΥΡΙΖΑ εξελίσσεται σε όλη τη διαδρομή. Πολλά χρόνια τώρα. Είναι κόμμα σε κίνηση, σήμερα είναι ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Κίνηση. Δεν θα γίνω μνημείο του εαυτού μου. Εχω κάνει λάθη, έχω δώσει μάχες, απέκτησε πείρα και γερό στομάχι. Αυτό που είναι αναγκαίο είναι να βρεις τις μέγιστες δυνατότητες να εξυπηρετείς τα συμφέρονται του κόσμου. Πρέπει να παντρέψουμε το ριζοσπαστισμό με το ρεαλισμό».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X