Πολιτική

ΔΕΘ 2021 – Τσίπρας για φωτιές: Η ευθύνη είναι πολιτική

ΔΕΘ 2021 – Τσίπρας για φωτιές: Η ευθύνη είναι πολιτική
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

ΔΕΘ 2021: Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Αλέξης Τσίπρας, σήμερα Κυριακή, παραχωρεί την καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου και δέχεται τις ερωτήσεις των δημοσιογράφων, στο πλαίσιο της 85ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης.

«Δεν είναι θέμα ικανότητας ή ανικανότητας, είναι θέμα αντίληψης. Δεν μπορείς να βάλεις έναν μάνατζερ σε μια επιτελική θέση και να είναι αποτελεσματικός στη δουλειά του, όταν εσύ ο ίδιος δεν πιστεύεις στο κράτος. Όταν δεν προσλαμβάνεις πυροσβέστες, ενώ την ίδια στιγμή το μόνο που σκέφτεσαι, είναι να βάλεις αστυνομία στα πανεπιστήμια», ανέφερε ο Αλέξης Τσίπρας.

«Εμείς προτείναμε την καθιέρωση του Εισοδήματος Εθνικής Ανάγκης για τους ανθρώπους που έχασαν τις δουλειές τους εξαιτίας των πυρκαγιών», είπε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

«Η ευθύνη για τις φωτιές είναι πολιτική και βαθιά. Εχει να κάνει με την πολιτική που επιλέξαμε για να προστατευτούμε από τα φαινόμενα της κλιματικής αλλαγής».

«Ο κ. Μητσοτάκης είχε την ηθική υποχρέωση να συνεχίσει όσα κάναμε μετά το Μάτι.

Ο κ. Μητσοτάκης πάγωσε όλες τις πρωτοβουλίες.

Πήγαν σπίτια τους οι Χρυσοχοϊδης-Χαρδαλιάς. Δεν λέει κάτι αυτό. Οι πολίτες μιλούσαν για ανικανότητα. Είναι όμως θέμα αντίληψης».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X