Πολιτική

Εντονες αποδοκιμασίες Μητσοτάκη στη Θεσσαλονίκη (βίντεο)

Εντονες αποδοκιμασίες Μητσοτάκη στη Θεσσαλονίκη (βίντεο)
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Την οργή τους για τις ρυθμίσεις στα εργασιακά με την κατάργηση του οκταώρου εκδήλωσαν το απόγευμα της Τετάρτης πολίτες στη Θεσσαλονίκη, διαμαρτυρόμενοι στον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Οι αποδοκιμασίες ήταν έντονες και  το γεγονός έλαβε χώρα την ώρα που ο πρωθυπουργός αποχωρούσε από το δημαρχείο Καλαμαριάς το οποίο είχε επισκεφτεί. Μέλη του ΠΑΜΕ προχώρησαν σε παρέμβαση και πλησίασαν προς τον πρωθυπουργό διαμαρτυρόμενοι για το νέο εργασιακό νομοσχέδιο.

Κρατώντας πανό και φωνάζοντας συνθήματα κορύφωσαν τις αντιδράσεις τους και κάποιοι εξ αυτών πλησίασαν στον πρωθυπουργό, φωνάζοντας «πώς είναι δυνατόν να καταργείτε το 8ωρο, πόσες ώρες θα δουλεύουμε;».

Ο πρωθυπουργός που ανέβηκε στη Θεσσαλονίκη πήγε να καταθέσει στεφάνι στην προτομή του Αρχιεπίσκοπου Αθηνών Χρύσανθου εκ Τραπεζούντος  για την γενοκτονία των Ποντίων.

Μετά επισκέφτηκε το Δημαρχείο της Καλαμαριάς όπου συνέβη και το επεισόδιο.

Κατά την αποχώρηση του ετερόκλητη ομάδα πολιτών αιφνιδίασε τόσο τον Έλληνα πρωθυπουργό όσο και τη φρουρά του και πλησίασαν διαμαρτυρόμενοι για την κατάσταση που έχει φέρει στην Ελλάδα και τον «τυφώνα» που έρχεται στα εργασιακά.

Η ασφάλεια του, βλέποντας πως δεν μπορεί να τους συγκρατήσει,  τον φυγάδεψε άρον-άρον στο υπερπολυτελές τζιπ του.

Χαρακτηριστικές είναι οι φωνές των ανδρών της ασφάλειας του πρωθυπουργού που φώναζαν «ΦΥΓΕ, ΦΥΓΕ» στον οδηγό του «πρωθυπουργικού» αυτοκινήτου.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X