Πολιτική

«Γαλάζιος» βουλευτής ζητεί εξηγήσεις από τη Νίκη Κεραμέως για το δώρο στα κολέγια

«Γαλάζιος» βουλευτής ζητεί εξηγήσεις από τη Νίκη Κεραμέως για το δώρο στα κολέγια
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Εξηγήσεις από την υπουργό Παιδείας Νίκη Κεραμέως ζητεί για δεύτερη φορά ο βουλευτής της ΝΔ Γιώργος Καρασμάνης, με αφορμή την εξίσωση των επαγγελματικών δικαιωμάτων για τους απόφοιτους των κολεγίων με τους αποφοίτους των ΑΕΙ.

Ο βουλευτής της ΝΔ επανακατέθεσε αναφορά με το υπόμνημα του Πανελλήνιου Συλλόγου Εργοθεραπευτών «σχετικά με την απόσυρση ρυθμίσεων του ν. 4763/2020 που προβλέπει την αναγνώριση επαγγελματικών δικαιωμάτων στους κατόχους τίτλων σπουδών από τα κέντρα μεταλυκειακής εκπαίδευσης».

Ο Γιώργος Καρασμάνης τονίζει πως έμεινε αναπάντητη η προηγούμενη αναφορά που είχε καταθέσει τον Ιανουάριο του 2021 για το συγκεκριμένο θέμα. «Παρακαλώ την αρμόδια υπουργό να απαντήσει σύμφωνα με τον Κανονισμό της Βουλής» σημειώνει με νόημα.

Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Εργοθεραπευτών αναφέρει μεταξύ άλλων την επιστολή του η οποία αποστάλθηκε και στον Κυριάκο Μητσοτάκη ότι «η αιφνιδιαστική τροπολογία» της κ. Κεραμέως «υποβιβάζει την Ανώτατη Εκπαίδευση», καθώς τα πτυχία κολεγίων και ΑΕΙ «δεν είναι ισότιμα».

Η αναφορά που κατέθεσε ο βουλευτής της ΝΔ:

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X