Πολιτική

Γιάννα Αγγελοπούλου: «Τσεκούρι»! Απολύθηκε σχεδόν όλο το επικοινωνιακό της επιτελείο!

Γιάννα Αγγελοπούλου: «Τσεκούρι»! Απολύθηκε σχεδόν όλο το επικοινωνιακό της επιτελείο!
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Όλο -σχεδόν- το επικοινωνιακό της επιτελείο «ξήλωσε» η Γιάννα Αγγελόπούλου! Οδηγώντας στην έξοδο στενούς της συνεργάτες που είχε πλάι της ακόμα από την εποχή Έβερτ στον δήμο Αθηναίων!

«Η πρόεδρος θα ήθελε να τη διευκολύνετε», ήταν το νόημα όσων είπε ο Μ. Σίμιτσεκ, προσωπάρχης του «Ελλάδα 2021», στους έως χθες υπεύθυνους για την επικοινωνία και την ενημέρωση του Οργανισμού που έχει συσταθεί για τον εορτασμό των 200 χρόνων από την επανάσταση του 1821, όπως αποκαλύπτει το news247.gr.

Ποιους… έστειλε η Γιάννα Αγγελοπούλου

Όπως αναφέρει το σχετικό ρεπορτάζ, τέθηκαν εκτός ο Λευτέρης Κουσούλης, ο Αντώνης Παπαγιαννίδης, ο Γιάννης Προβής και ο Φοίβος Καρζής.

Στον «Ελλάδα 2021» έχει προσληφθεί επίσης ο δημοσιογράφος Γιάννης Αντύπας, που αναλαμβάνει τη λειτουργία του site του Οργανισμού που βγαίνει άμεσα -ίσως και την Πέμπτη- στον «αέρα».

Προσλαμβάνεται ο Τάκης Καμπύλης, συνεργάτης του Γιώργου Καμίνη, πρωτίστως ως λογογράφος και από τον χώρο της αγοράς ο Βασίλης Ανδρινόπουλος.

Εφτά σε παίρνει αριστερά! Γέρνει το δέντρο του Μπακογιάννη στο Σύνταγμα!(vid)

Εντύπωση προκαλεί η δήλωση του Λευτέρη Κουσούλη στο «Ποντίκι», που κάνει λόγο για διαφωνία βάθους για το νόημα και τη σημασία των 200 χρόνων.

«Η διάσταση που έχει προκύψει, όπως με ακρίβεια περιγράφετε, είναι αποτέλεσμα μιας διαφωνίας βάθους για το νόημα και τη σημασία των 200 χρόνων. Κάτι που ούτε η κυβέρνηση φαίνεται να το κατανοεί», τονίζει χαρακτηριστικά ο Λευτέρης Κουσούλης, αφήνοντας να εννοηθεί ότι η καρατόμηση του επικοινωνιακού επιτελείου έχει βάθος, ενώ εμπλοκή σε αυτό έχει και η κυβέρνηση.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X