Παρασκήνιο

Η Ντόρα Μπακογιάννη…δεν θα πάει Χανιά το Πάσχα! Μπορείτε να βοηθήσετε;

Η Ντόρα Μπακογιάννη…δεν θα πάει Χανιά το Πάσχα! Μπορείτε να βοηθήσετε;
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Πρώτα ήρθε το.. αντάρτικο! Η περίφημη δηλαδή δήλωση «εμένα δεν θα με κρατήσει τίποτα από το να πάω στην Κρήτη». Πλέον, η Ντόρα Μπακογιάννη περνά στο ότι θα «περιμένει εντολή πρωθυπουργού για το πού θα κάνει Πάσχα»!

Η στάση της πρώην υπουργού Εξωτερικών άλλαξε και αυτό οφείλεται στο «ξύλο» που έφαγε, όπως η ίδια υποστήριξε. Για την ακρίβεια ερωτηθείς η Ντόρα Μπακογιάννη για το αν θα πάει η ίδια στην Κρήτη το Πάσχα, σύμφωνα με προηγούμενες δηλώσεις της, σχολίασε πως θα το κάνει εφόσον επιτραπούν οι μετακινήσεις, αλλιώς θα μείνει σπίτι της.

«Μετά το ξύλο που έχω φάει θα κάνω ότι μου πει ο Κ. Μητσοτάκης» είπε χαρακτηριστικά η Ντόρα Μπακογιάννη «κάθε κατεργάρης στον πάγκο του», ανέφερε με νόημα η ίδια.

Ο Βασιλιάς είναι «γυμνός»! Τα ντοκουμέντα της Επιτροπής των λοιμωξιολόγων εκθέτουν ανεπανόρθωτα την κυβέρνηση

Μετά το σάλο και τις αντιδράσεις που προκάλεσε η δήλωση της τα «γύρισε» και η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας για το πολυπόθητο «Πάσχα στο χωριό».«Μετά από το ξύλο που έχω φάει επειδή τόλμησα να πω οτι θα πάω στην Κρήτη και επειδή φαίνεται οτι τα αστεία δεν περνάνε στην τηλεόραση, θα σας πω οτι αν ο Πρωθυπουργός επιτρέψει τις μετακινήσεις για να πάρω τα αδέλφια και τα παιδιά μου μαζί, θα πάω. Αν δεν το επιτρέψει, θα μείνω εδώ και θα πω και ένα τραγούδι. Τι να κάνω παιδιά, μετά από αυτή την αντίδραση που βρήκα τίποτα. Κάθε κατεργάρης στον πάγκο του».

Δείτε το βίντεο

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X