Παρασκήνιο

Καρχιμάκης… καρφώνει Ανδρουλάκη! «Απαιτείται άμεσα μέτωπο απέναντι στην πιο καταστροφική κυβέρνηση της μεταπολίτευσης»

Καρχιμάκης… καρφώνει Ανδρουλάκη! «Απαιτείται άμεσα μέτωπο απέναντι στην πιο καταστροφική κυβέρνηση της μεταπολίτευσης»
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Για την άμεση ανάγκη δημιουργίας μετώπου «απέναντι στην πιο καταστροφική και ηθικά εκμαυλισμένη κυβέρνηση της μεταπολίτευσης» μιλά ο Μιχάλης Καρχιμάκης με άρθρο του στο ieidiseis.

O πρώην υπουργός, μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του ΚΙΝΑΛ, εμφανίζεται ευθέως κατά της επιλογής του Νίκου Ανδρουλάκη να κρατήσει το κόμμα ίσες αποστάσεις απέναντι στον ΣΥΡΙΖΑ και τη ΝΔ, επισημαίνοντας ότι «αυτή η κυβέρνηση πρέπει να φύγει και το ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ οφείλουν να βρίσκονται στη σωστή πλευρά της ιστορίας».

Κυβέρνηση Μητσοτάκη: Ζητείται… αφήγημα, καθώς τα παραμύθια τελείωσαν

Όπως επισημαίνει στο άρθρο του ο Μιχάλης Καρχιμάκης «έχουμε να αντιμετωπίσουμε έναν απόλυτα κυνικό πολιτικό χώρο που δεν μαθαίνει από τα λάθη του. Η ΝΔ εξακολουθεί να εμπορευματοποιεί την πολιτική και με το τσουνάμι απευθείας αναθέσεων και βολέματος ημετέρων συνεχίζει την τραγική παράδοση ηθικής εξαχρείωσης της πολιτικής βαδίζοντας στο μονοπάτι του οικονομικού ολέθρου».

Και υποστηρίζει εμφανιζόμενος εκ διαμέτρου αντίθετος από την επίσημη γραμμή του Νίκου Ανδρουλάκη πως «απέναντι σε όλα αυτά, οι προοδευτικές δυνάμεις πρέπει να είναι καθημερινά σκληρές και αμείλικτες…».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X