Πολιτική

Κώστας Μπακογιάννης για Ντόρα: Έχει περάσει πολλά, είναι βράχος

Κώστας Μπακογιάννης για Ντόρα: Έχει περάσει πολλά, είναι βράχος
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Με μια συγκινητική ανάρτηση για τη «μάνα» του που είναι «αληθινός βράχος», ο Κώστας Μπακογιάννης ευχαρίστησε όσους του έστειλαν ευχές να είναι περαστική η περιπέτεια της υγείας της μητέρας του. Η Ντόρα Μπακογιάννη ανακοίνωσε σήμερα (18.10.2021) ότι διαγνώστηκε με μια μορφή καρκίνου.

Το μεσημέρι της Δευτέρας και λίγο αφού είχε τελειώσει η «μάχη» Μητσοτάκη – Τσίπρα στη Βουλή για την πανδημία, η Ντόρα Μπακογιάννη ανακοίνωσε ότι πάσχει από πολλαπλό μυέλωμα, μια μορφή καρκίνου.

Ο πολιτικός κόσμος συγκλονίστηκε και οι ευχές έπεσαν βροχή.

Σε ανάρτησή του στο Facebook, ο γιος της πρώην υπουργού και δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης, ευχαρίστησε όσους του έστειλαν ευχές, αγάπη και στήριξη. «Η αγάπη σώζει. Και η μάνα μου παίρνει αυτή τη στιγμή περίσσευμα απ’ όλους. Την δίνει όλη της τη ζωή απλόχερα και τώρα που την παίρνει πίσω της είναι πολύτιμη», έγραψε αρχικά.

«Έχει περάσει πολλά. Αλλά είναι και ο πιο δυνατός άνθρωπος που ξέρω,  αληθινός βράχος», συνέχισε ο Κώστας Μπακογιάννης, εκφράζοντας έτσι την αισιοδοξία του ότι η Ντόρα Μπακογιάννη θα βγει νικήτρια από την πιο δύσκολη μάχη της ζωής της.

Και έκλεισε την ανάρτησή του με μια συμβουλή: «να εξετάζεστε, μην διστάζετε, η έγκαιρη διάγνωση μπορεί να κάνει τη διαφορά».

Όλη η ανάρτηση του Κώστα Μπακογιάννη

Δεν έχω λόγια να σας ευχαριστήσω για την αγάπη και τη στήριξη που μας δίνετε σήμερα. Η αγάπη σώζει. Και η μάνα μου παίρνει αυτή τη στιγμή περίσσευμα απ’όλους. Την δίνει όλη της τη ζωή απλόχερα και τώρα που την παίρνει πίσω της είναι πολύτιμη. Έχει περάσει πολλά. Αλλά είναι και ο πιο δυνατός άνθρωπος που ξέρω,  αληθινός βράχος.

Μια κουβέντα μόνο προς όλους: να εξετάζεστε, μην διστάζετε, η έγκαιρη διάγνωση μπορεί να κάνει τη διαφορά.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X