Ο Προβοκάτορας

Κυριάκο υποσχέθηκες αυτοκριτική – Μήπως ήρθε η ώρα σήμερα;

Κυριάκο υποσχέθηκες αυτοκριτική – Μήπως ήρθε η ώρα σήμερα;
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Την Πέμπτη 5 Αυγούστου, όταν ήδη οι φωτιές σε όλη τη χώρα μαίνονταν για εικοσιτετράωρα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης απευθύνθηκε με τηλεοπτικό μήνυμα στον ελληνικό λαό.

Στο μήνυμά του μας ενημέρωσε πως… τα δύσκολα ήταν μπροστά μας (!) όπως και έγινε τελικά. Σαν να ήξερε πως η προετοιμασία του κράτους για έναν τέτοιο κίνδυνο ήταν από ελλιπής έως ανύπαρκτη κι έτσι θα έρχονταν τα χειρότερα. Που ήρθαν τελικά με τις εικόνες καταστροφής να σφίγγουν το στομάχι.

Είπε και κάτι άλλο ο πρωθυπουργός όμως. Και συγκεκριμένα το εξής: «Θα υπάρξει χρόνος και για κριτική και για αυτοκριτική. Αλλά όχι τώρα».

Δείτε το (μετά το 01.50)

Μήπως ήρθε τελικά αυτή η ώρα κύριε πρωθυπουργέ; Μήπως για μία φορά, για ένα θέμα, να ακούσουμε πως… φταίει κάπου κι αυτή η κυβέρνηση;

Θα περιμένουμε με αγωνία.

Μέχρι τότε κρατάμε το παρασκήνιο: Το πρόβλημα για την κυβέρνηση είναι, πλέον, ότι η οργή των κατοίκων που βλέπουν τον τόπο τους να καταστρέφεται, επικεντρώνεται στο πρόσωπο του Κυριάκου Μητσοτάκη και γι’ αυτό το Μαξίμου επέλεξε για μια ακόμα φορά ο πρωθυπουργός να απευθυνθεί με τηλεοπτικό μήνυμα στους πολίτες των περιοχών που δοκιμάζονται ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι τις επόμενες ημέρες θα παραχωρήσει και συνέντευξη Τύπου.

«Τσιμουδιά» η κυβέρνηση για το χάος με τις φωτιές αλλά της γυρίζει… μπούμερανγκ – Άγριο παρασκήνιο και κινήσεις πανικού

Βέβαια οι πυρκαγιές δεν έχουν σβήσει ακόμα και η κίνηση αποσκοπεί στο να κατευνάσει τις αντιδράσεις με υποσχέσεις την ώρα που τα μέτωπα της φωτιάς διαλύουν χωριά, τον κοινωνικό ιστό, την οικονομία και το περιβάλλον των περιοχών που βρίσκονται στο επίκεντρο των πύρινων μετώπων…

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X