Παρασκήνιο

Ο Μπογδάνος μας καίει τα εγκεφαλικά κύτταρα σε 26…βασανιστικά λεπτά! video

Ο Μπογδάνος μας καίει τα εγκεφαλικά κύτταρα σε 26…βασανιστικά λεπτά! video
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Άκρως αποκαλυπτικός ήταν ο βουλευτής της Νέας δημοκρατίας, Κωνσταντίνος Μπογδάνος που το βράδυ της Τετάρτης μίλησε στην τηλεόραση του Alpha και την εκπομπή «Τάκης Χατζής DIRECT».

Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος για την τοξική αρρενωπότητα

«Πρέπει να καταργηθεί η πατριαρχία, να χτυπηθεί η θρησκεία, να διαλυθούν οι αξίες και οι θεσμοί της κοινωνίας;». Ποια πατριαρχία εννοεί όμως ο κ. Μπογδάνος; «Πρόκειται για μια συζήτηση για την υπερβολή και την τρέλα της εποχής μας η οποία μεταξύ άλλων εκφράζεται και από τον επιθετικό φεμινισμό. Έχουνε πρόβλημα με τα πάντα: Έχουν πρόβλημα με την οργάνωση της κοινωνίας, την οικογένεια».

Μεγάλο… χαστούκι του ΣτΕ στον Μπακογιάνη για τον «Μεγάλο Περίπατο»!

«Δύο χιλιάδες εκατόν-τόσα καμένα χριστιανικά μνημεία και εκκλησίες στη Γαλλία από το 2017. Αναρχικοί και ισλαμιστές τα καίνε. Βγήκε προχτές ο Μακρόν και λέει ότι το μεγάλο μας πρόβλημα είναι ο ισλαμισμός και η άκρα αριστερά. Ο φεμινισμός που θέλει να διαλύσει όποιες αξίες και δομές έχουμε – εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα με τις ιδέες του φεμινισμού, αρκεί να μη στρέφονται εναντίον μου».

Ποιους εννοεί με το χαρακτηρισμό «παγανίστριες και μάγισσες», όμως ο κ. Μπογδάνος; «Εννοώ τις κυρίες που πήγαν ένα βράδυ και έκαψαν την εκκλησία του Αγίου Μελετίου στην Αθήνα, στην εκλογική μου περιφέρεια και υπέγραψαν ως “παγανίστριες και μάγισσες”. Ποιες να εννοώ; Τα σοβαρότερα πράγματα τα λέω με θάρρος γνωρίζοντας ότι πολλοί δεν θα τα καταλάβουν και άλλοι θα τα εμπαίξουν και θα τα λοιδορήσουν. Τι να κάνω; Να σταματήσω να μιλάω;».

Είναι ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος μισογύνης;

Ο κ. Μπογδάνος κλήθηκε να απαντήσει και στο ερώτημα εάν είναι μισογύνης, ένα ερώτημα που απηύθυνε χρήστης του Twitter: «Δεν αγαπάω τίποτα περισσότερο από την ισότητα του άνδρα και της γυναίκας. Είναι γελοίο να το συζητάμε. Πες μου ένα πράγμα που να μπορεί να δικαιολογήσει αυτή τη βαριά προσβολή που εκτόξευσε ο εν λόγω χρήστης. Γιατί; Επειδή τους ενοχλώ γιατί είμαι δεξιός, συντηρητικά φιλελεύθερος ή φιλελεύθερα συντηρητικός».

Και όπως δηλώνει, μόνο ακραίος δεν είναι στις θέσεις του. «Είμαι πιο κεντρώος… πεθαίνεις!», είπε και συνέχισε εξαπολύοντας επίθεση κατά του ΣΥΡΙΖΑ: «Ακραίοι σήμερα είναι οι ενοπλίτες στους οποίους κάνει επίκληση ο νεολαίος του ΣΥΡΙΖΑ για να σκοτώσουν εμένα και τον Άδωνι Γεωργιάδη».

Ως προς τη σχέση του με τις γυναίκες και εάν οι απόψεις του εκφράζει τις επηρεάζουν, ο βουλευτής υποστήριξε: «Δεν ξέρω καθόλου, τα τελευταία πέντε χρόνια με την Ελένη. Η Ελένη όχι μόνο με έχει αλλάξει σαν άνθρωπο αλλά με έχει κάνει πολύ ευτυχισμένο. Και ναι ήμουν χειρότερος. Μία γυναίκα έψησα πριν πέντε χρόνια και έγινα! Φλος ρουαγιάλ».

Ο ίδιος είπε πως πιστεύει στο μάτι και όταν θέλει να ξεματιαστεί παίρνει τον πατέρα του ή την πεθερά του

Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας είπε επίσης πως είναι πολύ θρήσκος και σε ερώτηση εάν κοινώνησε εν μέσω κορωνοϊού, είπε σε αφοπλιστικό τόνο: «Εάν κοινωνούσα, δεν θα το έλεγα δημόσια!» Είπε πως έχει πνευματικό και συνέχισε: «Γι’ αυτό είναι οι μεγάλοι ήρωες, γιατί παίρνουν πάνω τους όλες τις αμαρτίες μας».

Για τα ομόφυλα ζευγάρια είπε πως είναι υπέρ του πολιτικού γάμου. «Και πώς κολλάει αυτό με το αφήγημα ότι είμαι συντηρητικός και μισογύνης; Ή ότι είμαι υπέρ των διαχωρισμών και των ρατσιστικών προσεγγίσεων; Αυτό δεν έχει σχέση με την εκκλησία, έχει να κάνει με την ισοκρατία. Γιατί να επιβάλλεις κάτι στην εκκλησία;

Χρυσή Αυγή: Τον δικηγόρο του δολοφόνου του Τζουλιάνι «επιστράτευσε» ο Λαγός!

Παραδέχθηκε πως αυτή η θέση δεν ήταν στη γραμμή της Νέας Δημοκρατίας αλλά όπως είπε: «Εγώ έχω καταλάβει ότι στη ΝΔ με πειθώ, με επιχειρήματα μπορεί να θέσει ζητήματα τα οποία συζητιούνται. Ούτε ή μπούργκα και η νικάμπ που πρότεινα να απαγορευτούν ήταν στη γραμμή της Νέας Δημοκρατίας. Η ΝΔ είναι ένα πραγματικά πλατύ, φιλελεύθερο κόμμα, όπου όλα συζητιούνται και αυτό είναι κέρδος για τη Δημοκρατία. Δεν το καταλαβαίνουν οι “Σταλίνες” που έχουμε απέναντι!».

Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος για τις… Σταλίνες

Ως προς το ποιους εννοεί με τον χαρακτηρισμό «Σταλίνες», ο κ. Μπογδάνος υποστήριξε: «Οι “Σταλίνες” είναι όλοι κληρονόμοι των χειρότερων χαρακτηριστικών του κομμουνισμού και της αναρχίας». Σχολιάζοντας πρόσφατη δήλωσή του μετά την απόφαση για τη Χρυσή Αυγή όπου έλεγε ότι πρέπει «να τελειώνουμε με τους κόκκινους φασίστες», διευκρίνισε πως δεν εννοεί το ΚΚΕ: «Το ΚΚΕ είναι πυλώνας του πολιτεύματος. Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει μέσα κόκκινους φασίστες, σίγουρα».

Ο ίδιος έκανε αναφορά και στην απόλυσή του από τον ΣΚΑΪ μετά το σχόλιο που είχε κάνει για τον Αλέξη Τσίπρα και την επίθεση στον Λουκά Παπαδήμο: «Ήταν επιλογή μου, την πληρώνω και το χαίρομαι! Ο ΣΚΑΪ ήταν κύριος στη συμπεριφορά. “Διαφωνώ, πάρτο πίσω. Δεν το παίρνω πίσω, απολύστε με”». Ως προς το σχόλιο, ο κ. Μπογδάνος είπε: «Αυτό που είπα είναι ότι τον χτύπησαν πρώην σύντροφοι του Αλέξη Τσίπρα. Ήταν βαρύ. Αλλά δεν το μετάνιωσα. Γιατί ο Καβάφης είπε ότι η ζωή προχωράει με τα “όχι”. Απλά τα όχι δεν πρέπει να τα ξεφτιλίζουμε όπως κάτι τύποι στα δημοψηφίσματα. Άλλο το όχι του Μεταξά, άλλο το όχι του Αλέξη».

Τώρα… μετανιώνει για τον Ρουπακιά ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος

Για τα όσα είπε για τον Ρουπακιά κατά το παρελθόν, ότι δηλαδή θα έπρεπε να ήταν ράκος στο δικαστήριο: «Υπάρχει μια πρόταση που χαρακτηρίζεται από ατυχείς επιλογές λέξεων. Η πρώτη είναι το “ράκος”. Η δεύτερη “λυπεί”. Αυτό που περιέγραψα και κοπτοράπτηκε -κόψαν μέχρι και ανάσες για να φτιάξουν το βίντεο που κυκλοφορεί -και η πρόταση αυτή είναι μέρος ενός λόγου. Αυτό που είπα ήταν ότι: “Αυτό που έκανε ο ΣΥΡΙΖΑ να αφήνει έκθετη, εκτεθειμένη και ευάλωτη τη Μάγδα Φύσσα, ώστε να βρίσκεται σε αντιπαράθεση με τον Ρουπακιά. Δεν έπρεπε ποτέ να το περιγράψω, αυτός ο άνθρωπος είναι ένας δολοφόνος! Ναι μετανιώνω γι’ αυτό που είπα. Και ευτυχώς όλα καλά».

Έξαλλη η Γεννηματά με Λοβέρδο! «Γκρέμισε» το αφήγημά της

Για τον παραλληλισμό της εφημερίδας «Αυγή» με τη Χρυσή Αυγή είπε: «Η Αυγή είναι ένα από τα μεγαλύτερα και πιο ψεματάρικα φύλλα και απέναντι σε εμένα προσωπικά. Έβγαλε το χυδαιότερο εξώφυλλο στη μεταπολίτευση».

Τα… φαντάσματα του ΣΥΡΙΖΑ

Κλιμακώνοντας τα πυρά κατά του ΣΥΡΙΖΑ για τη στάση του απέναντι στη Χρυσή Αυγή είπε: «Τους υπέθαλψαν, τους προστάτεψαν, οι συριζαίοι τους χρυσαυγίτες, δυναμικά!»

«Η ΝΔ χωρίς φοβικότητα εξέθεσε τη βαθιά σύνδεση της Χρυσής Αυγής με τον ΣΥΡΙΖΑ, άρα είναι μέσα στο αφήγημα», είπε για το κολάζ που ανήρτησε στο Twitter, για το πρωτοσέλιδο της Αυγής.

Μαλλιά κουβάρια σε ΝΔ και ΚΙΝΑΛ για τη Διαμαντοπούλου

«Η Δημοκρατία δεν θα φεύγει όπου εμφανίζονται τα άκρα», είπε για τις φωτογραφίες όπου διακρίνεται ο ίδιος με τον Ηλία Κασιδιάρη σε συγκέντρωση στην Πλατεία Βικτωρίας. «Εγώ δεν θα μασήσω σε αυτό. Δεν θα αφήσω τους συμπολίτες μου έκθετους στα τέρατα του νεοναζισμού. Έχω κάνει σε σχέση με το κέντρο της Αθήνας πέντε ερωτήσεις. Κάνω την πρώτη ερώτηση για τη δράση των ΜΚΟ και ο τότε υπουργός με έγραψε στα παλιά του τα παπούτσια και μου απάντησε μήνες μετά. Μου απάντησε ο υπουργός ότι όλα είναι καλά. Τρεις μήνες μετά από αυτό , έρχεται ο πρωθυπουργός στη Βουλή και αναφέρεται στην ασυδοσία των ΜΚΟ. Δύο μήνες μετά από αυτό στις 10 Ιουλίου βγαίνω στη Βουλή και δίνω τέσσερις ΜΚΟ που κάνουν κατασκοπία κατά του Πολεμικού Ναυτικού. Μετά από αυτό, πέρασαν βραχιολάκια στις ΜΚΟ».

Δείτε όσα είπε ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος (σ.σ. μετά το 33.45)

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X