Πολιτική

Ο Πολάκης πυροβολεί με το… Facebοok και ο Αδωνις αντεπιτίθεται

Ο Πολάκης πυροβολεί με το… Facebοok και ο Αδωνις αντεπιτίθεται
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ο Παύλος Πολάκης πήρε το… facebook και πυροβόλησε τον δημοσιογράφο Σεραφείμ Κοτρώτσο.

Του καταλογίζει ότι δεν έκανε καλά τη δουλειά του, γιατί σε εκπομπή στην ΕΡΤ για τη Novartis,  δεν ανέφερε ούτε μία φορά το όνομα του Αδωνι Γεωργιάδη.

Και αφήνει υπονοούμενα ότι αυτό έγινε γιατί πήρε χρήματα για διαφήμιση από το ΚΕΕΛΠΝΟ.

Και όπως είναι φυσικό ο Αδωνις δεν άφησε την ευκαιρία να πάει χαμένη. Μάλιστα έφτασε στο σημείο να επιπλήξει τον δημοσιογράφο γιατί στηρίζει, όπως αυτός ισχυρίζεται (βλέπετε είναι μεγάλη η αδυναμία του Αδωνι να βάζει κομματικές ταμπέλες στους δημοσιογράφους γιατί έτσι νομίζει ότι τους εξουδετερώνει), την κυβέρνηση.

Η… ανάρμοστη κατά Πολάκη συμπεριφορά του Σεραφείμ Κοτρώτσου έγινε στην εκπομπή «Η επόμενη μέρα» το βράδυ της Δευτέρας με καλεσμένο τον υπουργό Δικαιοσύνης Σταύρο Κοντονή.

Eretikoi στίχοι για τον Άδωνι για το σκάνδαλο Novartis

Απολαύστε Πολάκη και Γεωργιάδη:

«Σεραφείμ Κοτρώτσο το ότι σε μια ώρα εκπομπή μέχρι στιγμής για το θέμα νοβαρτις η απορία σου είναι γιατί δεν κλήθηκε ο Φρουζής χωρίς να ακουστεί μια στιγμή το όνομα Αδωνις Γεωργιάδης…. Εχει μήπως να κάνει με το ότι το 2014 πήρες ΕΣΥ ο ίδιος καμιά πενηνταπενταρια χιλιάδες ευρώ διαφημιστική δαπάνη από το ΚΕΕΛΠΝΟ ;;;;;(μπορεί και παραπάνω αλλά δε θυμάμαι καλά αυτή τη στιγμή). Ενα σκάνδαλο που κόστισε όσο ένα μνημόνιο και κανείς μια εκπομπή χλιαρό μπουρδούκλωμα και -βοηθούσης της Πυργιώτη-ιπτάμενα νομικίστικα συννεφάκια».

Μέσω Twitter ήρθε το σχόλιο Αδωνι Γεωργιάδη για την ανάρτηση Πολάκη: «Αγαπητέ Σεραφείμ Κοτρώτσο, σε παρακαλώ όταν κάνεις εκπομπή να αναφέρεις ανά 5’ το όνομά μου….αλλιώς ο Υπουργός θα σε μαλώσει και ως γνωστός αυτοί δεν έχουν πρόβλημα να σε διώξουν από την ΕΡΤ. Αναλογίσου όμως τι είδους ανθρώπους στηρίζεις τόσο καιρό και πού πάνε τη χώρα μας».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X