Παρασκήνιο

Ανασχηματισμός: Το sms Αποστολάκη που κεραυνοβολεί τον Μητσοτάκη

Ανασχηματισμός: Το sms Αποστολάκη που κεραυνοβολεί τον Μητσοτάκη
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Τα πετσοταϊσμένα έχουν αποδυθεί σε ένα όργιο επιθέσεων κατά του Ευάγγελου Αποστολάκη. Συντονισμένα από τη μπαγκέτα του κυβερνητικού εκπροσώπου και τη δήλωσή του ότι «δείλιασε» και πολλά άλλα που συνιστούν προσωπική επίθεση, έχουν αναλάβει εργολαβικά να εκθέσουν τον πρώην υπουργό Εθνικής Αμυνας σε μία προσπάθεια να περιορίσουν την τεράστια ζημιά που υπεστη ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τον ανασχηματισμό φιάσκο.

Ομως, όλα καταρρίπτονται όχι μόνο από τις δηλώσεις του Ευάγγελου Αποστολάκη, αλλά και ένα sms, που έστειλε ο ίδιος στο Μαξίμου.  Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Open,  ο Ευάγγελος Αποστολάκης έστειλε SMS στο Μαξίμου  λίγο πριν ανακοινωθεί η υπουργοποίηση του, στο οποίο επισήμανε να μην προχωρήσουν στην σχετική ανακοίνωση, καθώς δεν υπήρχε η συναίνεση από όλα τα κόμματα. Μια απουσία συναίνεσης που φάνηκε  από τη συνομιλία που είχε ο πρώην ναύαρχος με τον Αλέξη Τσίπρα.

 

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ,όπως είδε έγραψε ο eretikos.gr είχε διαμηνύσει στον Ευάγγελο Αποστολάκη ότι «Μια τέτοια επιλογή και με τον τρόπο που την επιδιώκει ο κ. Μητσοτάκης, δηλαδή σε επίπεδο εντυπώσεων και όχι ουσίας για την αντιμετώπιση της κλιματικής κρίσης, δεν αποτελεί πρόσκληση σε συνεννόηση, αλλά πρόσκληση σε αποστασία»

Με τη συγκεκριμένη εξέλιξη, καταρρίπτεται και το αφήγημα της κυβέρνησης ότι είχε πάρει  κανονικά την συναίνεση του για να τον υπουργοποιήσουν και επιβεβαιώνεται ότι είχε ζητήσει τη συναίνεση και  όχι την απλή ενημέρωση του ΣΥΡΙΖΑ και του ΚΙΝΑΛ όπως έκαναν πονηρά σκεπτόμενοι οι ένοικοι του Μαξίμου.

Ανασχηματισμός: Το κόλπο grosso του Κυριάκου Μητσοτάκη που κατέληξε σε φιάσκο grosso

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X