Παρασκήνιο

ΕΥΠ: Οι…πράκτορες ζητούν από τον Μητσοτάκη να διώξει τον…αρχιπράκτορα

ΕΥΠ: Οι…πράκτορες ζητούν από τον Μητσοτάκη να διώξει τον…αρχιπράκτορα
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Για ποιόν χτυπάει η καμπάνα… Σε μια ιδιαίτερα ευαίσθητη περίοδο όπου οι μυστικές υπηρεσίες (ΕΥΠ) στην Ελλάδα έχουν στοχοποιηθεί από την αξιωματική αντιπολίτευση, αλλά και από ένα κομμάτι της κοινωνίας για την ιστορία της διακίνησης  των κασετών,  ο σύλλογος Υπαλλήλων της Κεντρικής Υπηρεσίας Πληροφοριών  με αφορμή τις πρόσφατες αλλαγές και την συρρίκνωση της ΕΥΠ στρέφεται κατά του επικεφαλής της υπηρεσίας Παναγιώτη Κοντολέοντα  και ζητά από την πρωθυπουργό να τον απαλλάξει από τα καθήκοντα του.

Το εντυπωσιακό είναι ότι υπάλληλοι της Κεντρικής Υπηρεσίας Πληροφοριών χαρακτηρίζουν  τον Παναγιώτη Κοντολέοντα «ανεπαρκή» και ζητούν από την πολιτική ηγεσία του τόπου να σταματήσει τα πειράματα.

Ακόμα  υπενθυμίζουν  με νόημα, ότι η ΕΥΠ είναι υπεύθυνη μεταξύ των άλλων για την Εθνική ασφάλεια και την εδαφική ακεραιότητα.

Υπενθυμίζεται ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης για να τοποθετήσει τον Παναγιώτη Κοντολέοντα επικεφαλής της ΕΥΠ, παραβίασε αρχικά το νόμο και στη συνέχεια πέρασε τροπολογία, γιατί δεν είχε τα τυπικά προσόντα (δεν είχε πτυχίο ανωτάτης σχολής).

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X