Παρασκήνιο

Νίκος Σούλης για Στέφανο Κασσελάκη: Τι λέει ο άνθρωπος που ήταν πίσω από την καμπάνια

Νίκος Σούλης για Στέφανο Κασσελάκη: Τι λέει ο άνθρωπος που ήταν πίσω από την καμπάνια
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

«Τον Στέφανο τον πρωτοείδα το βράδυ των εθνικών εκλογών. Μπορεί να ηγηθεί μιας ομάδας». Ο βραβευμένος σκηνοθέτης Νίκος Σούλης μίλησε σε τηλεοπτική εκπομπή για τον Στέφανο Κασσελάκη και την προεκλογική του καμπάνια η οποία είχε την υπογραφή του.

«Το δέχομαι ότι μπορεί κάποιος να αναρωτηθεί αν ένας πολιτικός είναι απλώς φούσκα ή όχι. Μένει ο χρόνος και το πολιτικό του έργο να αποδείξει το αντίθετο. Ωστόσο, στον άνθρωπο, στον πολίτη, ο πολιτικός φτάνει μέσω της εικόνας», είπε ο Νίκος Σούλης και συνέχισε:

«Υπάρχει μια ομάδα του κυρίου Κασσελάκη, η οποία τρέχει για όλα. Εγώ δεν έχω αναλάβει εργολαβικά τον κύριο Κασσελάκη. Μάλιστα, το βίντεο που έγινε στη Μακρόνησο δεν το έχω κάνει εγώ, το έχει κάνει άλλος συνάδελφος, αλλά ήταν θέμα χρόνου κτλ. Από την άλλη όμως, δεν ισχύει ότι υπάρχουν αυτοί οι διαμεσολαβητές, οι διαφημιστικές, οτιδήποτε δηλαδή.

Για το τελευταίο βίντεο στο Σούνιο, με παίρνει το απόγευμα τηλέφωνο ο κ. Κασσελάκης και μου λέει: “Νίκο, έχω αυτή την ιδέα, ένα ξημέρωμα στο Σούνιο”. Ωραία, του λέω, στείλε μου και τα λόγια για να καταλάβω κι εγώ τι ανάγκη έχουμε. Πήραμε και έναν συνάδελφο, κάμεραμαν και στις 4.30 το πρωί ήρθε από το σπίτι και με πήρε και γυρίσαμε το βίντεο. Το έγραψε ο ίδιος το κείμενο και μου το έστειλε στο κινητό να τσεκάρω, βεβαίως αυτό θα το είχε συνεννοηθεί με την υπόλοιπη ομάδα που έχει, την πολιτική του ομάδα».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X