Παρασκήνιο

Ο Χρήστος Ράμμος έστειλε απόρρητο φάκελο στον Κ. Τασούλα και τους αρχηγούς των κομμάτων

Ο Χρήστος Ράμμος έστειλε απόρρητο φάκελο στον Κ. Τασούλα και τους αρχηγούς των κομμάτων
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο σκάνδαλο των υποκλοπών καθώς το μεσημέρι ο Πρόεδρος της Βουλής Κώστας Τασούλας έλαβε από τον πρόεδρο της ΑΔΑΕ Χρήστο Ράμμο έναν φάκελο με την ένδειξη «απόρρητο» . Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, μέσα στον φάκελο είναι η έκθεση της ΑΔΑΕ σχετικά με τα ευρήματα των ελέγχων της Αρχής, μετά το αίτημα που του είχε καταθέσει ο Αλέξης Τσίπρας τον περασμένο Δεκέμβριο.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, φέρεται να είναι ο ίδιος φάκελος που παρέλαβε το πρωί ο Αλέξης Τσίπρας από τον ίδιο τον  Χρήστο Ράμμο  κατά την επίσκεψή του στα γραφεία της Αρχής Διασφάλισης του Απορρήτου των Επικοινωνιών.

Ο  πρόεδρος της ΑΔΑΕ, σύμφωνα με πληροφορίες, έχει αποστείλει και στους υπόλοιπους πολιτικούς αρχηγούς τον ίδιο απόρρητο φάκελο.​

Με ενδιαφέρον αναμένεται η συνάντηση που θα έχει σήμερα στις 6 μ.μ. ο Αλ. Τσίπρας με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου.

Στο μεταξύ πληροφορίες αναφέρουν πως ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης αύριο θα αναφέρει στη Βουλή τα ονόματα εκείνων που φέρονται να τέθηκαν υπό παρακολούθηση από την ΕΥΠ και αυτό να τεκμηριώνεται από τους ελέγχους της ΑΔΑΕ.

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Ράμμος ζήτησε την περασμένη εβδομάδα σύγκληση της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής ώστε να ενημερώσει τα μέλη της για τις διαπιστώσεις και το έργο της ΑΔΑΕ σχετικά με τις καταγγελίες για παρακολουθήσεις αλλά η κυβερνητική πλειοψηφία αρνήθηκε την έλευση του κ. Ράμμου στην Επιτροπή.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X