Παρασκήνιο

ΟΙ αδύναμοι πολίτες σώθηκαν: Η σκέψη του Κυριάκου Μητσοτάκη είναι μαζί τους…

ΟΙ αδύναμοι πολίτες σώθηκαν: Η σκέψη του Κυριάκου Μητσοτάκη είναι μαζί τους…
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Μόνο ως κοροϊδία μπορεί να εκληφθεί η αναφορά του Κυριάκου Μητσοτάκη στις ευχές του πως η σκέψη του βρίσκεται στους πιο αδύναμους συμπολίτες. Οι αδύναμοι δεν έχουν ανάγκη από ευχές, αλλά από πολιτικές που τους ενισχύουν και κάνουν τη ζωή τους λιγότερο δύσκολη. Ο πρωθυπουργός αναγνωρίζει ότι οι αδύναμοι χρειάζονται στήριξη, αλλά δεν προτείνει τίποτα για τη στήριξή τους παρά μόνο κάνει ευχές.

Κατά τα λοιπά λίγες ώρες προτού οι καμπάνες των εκκλησιών σημάνουν την Ανάσταση, ο Έλληνας πρωθυπουργός έκανε λόγο επίσης για «ελπίδα, δύναμη και αισιοδοξία».

Αναλυτικά στο πασχαλινό μήνυμά του ο Κυρ. Μητσοτάκης ανέφερε:

«Καθώς η Μεγάλη Εβδομάδα προσεγγίζει το τέλος της, η προσδοκία της Ανάστασης μας γεμίζει όλους ελπίδα, δύναμη και αισιοδοξία.

Η παράδοση επιβάλλει αυτές τις Άγιες μέρες του Πάσχα να τις περνάμε μαζί με τους αγαπημένους μας. Η σκέψη μας, όμως, πρέπει να τρέχει πρωτίστως στους πιο αδύναμους συμπολίτες μας, αυτούς που περισσότερο παρά ποτέ αυτές τις μέρες χρειάζονται τη στήριξή μας, αλλά και σε όλες και σε όλους τους ενστόλους μας, αυτούς που νύχτα μέρα, και αυτές τις Άγιες μέρες, αγωνίζονται προκειμένου όλες και όλοι να είμαστε ασφαλείς.

Εδώ, από τη Μεγαλόχαρη της Τήνου, αυτό το τόσο σημαντικό νησί για την Ορθοδοξία μας, θέλω να ευχηθώ σε κάθε Ελληνίδα, σε κάθε Έλληνα, όπου και αν αυτοί βρίσκονται, καλή Ανάσταση και καλό Πάσχα. Χρόνια πολλά».

Κυριάκο εκτός από ευχές μήπως καμία αύξηση, κανένα επίδομα, κανένα pass;

 

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X