Παρασκήνιο

Π. Κοντολέων: Η απάντηση που εξέθεσε τον Κυριάκο Μητσοτάκη

Π. Κοντολέων: Η απάντηση που εξέθεσε τον Κυριάκο Μητσοτάκη
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Μία υποτιμητική για τον Κυριάκο Μητσοτάκη αναφορά έκανε ο Παναγιώτης Κοντολέων κατά την κατάθεσή του στην Εξεταστική Επιτροπή. Μία αναφορά, που αν αληθεύει θέτει σοβαρά ερωτήματα για τον άριστο των αρίστων. Ο πρώην διοικητής της ΕΥΠ όταν ρωτήθηκε από τον Γιάννη Ραγκούση αν εξήγησε στον γιατί παρακολουθούσε τον Νίκο Ανδρουλάκη όταν παραιτήθηκε είπε το αδιανόητο: «Δε με ρώτησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης γιατί παρακολουθούσα τον Νίκο Ανδρουλάκη». Και φυσικά οι παρόντες θα πρέπει να έμειναν με το στόμα ανοιχτό.

Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες ο διάλογος του Γιάννη Ραγκούση με τον πρώην διοικητή της ΕΥΠ ήταν ο εξής:

Γιάννης Ραγκούσης: Όταν πια διέρρευσε ότι ο κος Ανδρουλάκης ήταν σε επίσημη επισύνδεση από την ΕΥΠ και ο πρωθυπουργός αναγκάστηκε να σας ζητήσει να παραιτηθείτε, ούτε τότε εξηγήσατε τον λόγο για τον οποίο παρακολουθούσατε τον Ανδρουλάκη;

Παναγιώτης Κοντολέων: Όχι, γιατί δε με ρώτησε, απάντησε εκθέτοντας πλήρως τον πρωθυπουργό.

Δηλαδή ο Κυριάκος Μητσοτάκης παραίτησε τον Παναγιώτη Κοντολέοντα, χωρίς καν να ρωτήσει για ποιο λόγο τελούσε υπό παρακολούθηση ο νυν πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ.

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα ο Παναγιώτης Κοντολέων είχε ισχυριστεί ότι δεν τον παραίτησε ο πρωθυπουργός, αλλά μόνος του παραιτήθηκε.

 

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X