Παρασκήνιο

Πελώνη «αδειάζει» Μενδώνη! «Ατυχής η έκφρασή της» (video)

Πελώνη «αδειάζει» Μενδώνη! «Ατυχής η έκφρασή της» (video)
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Στον απόηχο της υπόθεσης Δημήτρη Λιγνάδη η αναπληρώτρια κυβερνητική εκπρόσωπος, Αριστοτελία Πελώνη ενημέρωσε σήμερα τους πολιτικούς συντάκτες.

Το πολιτικό θερμόμετρο έχει ανέβει πολύ με φωνές ακόμα και στο εσωτερικό του κυβερνώντος κόμματος που ζητούν την παραίτηση της υπουργού Πολιτισμού Λίνας Μενδώνη.

Σε πανικό το Μαξίμου! Τα… γυρνάνε για το σκάνδαλο Λιγνάδη! video

Ξεκινώντας την ενημέρωση η κα Πελώνη είπε ότι από την πρώτη στιγμή η κυβέρνηση ενθάρρυνε τα θύματα να βγουν και να μιλήσουν. Και πως η Ελλάδα είναι κράτος δικαίου και θα δημιουργηθεί ένα πλαίσιο στο οποίο δεν θα μπορεί κανείς να περνάει τις κόκκινες γραμμές. Είπε ακόμα ότι η κυβέρνηση θα αναλάβει πρωτοβουλίες τις οποίες θα ανακοινώσει ο πρωθυπουργός και πως επίσης ζήτησε συζήτηση που θα γίνει την Πέμπτη στην Βουλή σε επίπεδο πολιτικών αρχηγών.

Στο ερώτημα αν συμφωνεί η κυβέρνηση με την έκφραση της υπουργού Πολιτισμού για τον Δημήτρη Λιγνάδη ότι είναι ένας επικίνδυνος άνθρωπος, η κα Πελώνη είπε ότι η έκφραση αυτή είναι ατυχής, όπως και ο χειρισμός της υπόθεσης. Ωστόσο είπε ότι η κυβέρνηση στηρίζει την κα Μενδώνη και πως είναι καλή υπουργός.

Δείτε όλη την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών

https://www.facebook.com/govgr/videos/125684582797941

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X