Παρασκήνιο

Ποταμίσια κόλπα με τις εκλογές

Ποταμίσια κόλπα με τις εκλογές
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Την ψήφο των βουλευτών του ΠΟΤΑΜΙΟΥ σκέπτεται να ανταλλάξει με την δέσμευση του πρωθυπουργού ότι θα πάει το συντομότερο δυνατόν σε εκλογές, ο Σταύρος Θεοδωράκης . Καθώς  οι πιέσεις στον Σπύρο Δανέλλη να μην δώσει ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση δεν έπιασαν τόπο το κόμμα του Σταύρου Θεοδωράκη σκέπτεται να επανακαθορίσει την στάση του σε ότι αφορά την συμφωνία των Πρεσπών.

Οι πληροφορίες λένε λοιπόν ότι τα στελέχη του ΠΟΤΑΜΙΟΥ που σκόπευαν να ψηφίσουν ναι στην συμφωνία (δηλαδή ο ίδιος ο Πρόεδρος του κόμματος και ο Γιώργος Μαυρωτάς) δεν αποκλείεται να πουν ότι θα απέχουν από την ψηφοφορία. Ο Σπύρος Λυκούδης θα αποφασίσει μόνος του τι θα κάνει ενώ ο Γρηγόρης Ψαριανός και ο Αμυρας θα καταψηφίζουν την συμφωνία καθώς ελπίζουν ότι έτσι θα ανοίξουν την πόρτα της ΝΔ.

Φυσικά τα πράγματα δεν θα είναι καθόλου εύκολα για τον  Σταύρο Θεοδωράκη αφού ήδη έχουν αρχίσει να υπάρχουν πιέσεις από τα στελέχη του κόμματος του ενώ ο  ίδιος θα ξεφτιλιστεί  εάν αλλάξει έτσι απροκάλυπτα θέση μόνο και μόνο για να εξυπηρετήσει τον Κυριάκο Μητσοτάκη..

Δύσκολα τα πράγματα  ….

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X